Főoldal Hírek Életmód Mosták kezeiket a fesztiválozók a VOLT-on

Mosták kezeiket a fesztiválozók a VOLT-on

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,438
 ehaccp_topbanner3.jpg

Immár 26. alkalommal került sor a soproni Volt Fesztiválra 2018. június 26. – 2018. július 01. között, melyen a Soproni Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya a fesztivál résztvevői számára játékos és interaktív foglalkozással egybekötött foglalkozásokat tartott a helyes kézmosás és az egészséges táplálkozás fontosságáról.

 

A 26. Volt Fesztivál (2018. június 26. – 2018. július 01.) alkalmából a Soproni Járási Hivatal Népegészségügyi Osztálya a fesztivál résztvevői számára játékos és interaktív foglalkozással egybekötve hívta fel a figyelmet a helyes kézmosás és az egészséges táplálkozás fontosságára, illetve ingyenes kézfertőtlenítési lehetőséget is biztosított.

 

A fesztiválozók megismerkedhettek a helyes kézmosás lépéseivel illetve „bacik a kézen” elnevezésű játékos feladat során az Osztály munkatársai UV fény segítségével megmutatták, hogy a kézmosás mennyire volt „sikeres” és hatékony. A bátrabbak activityben – kézfertőtlenítéssel kapcsolatos témakörben – és twister játékban is kipróbálhatták magukat. A feladatok nyertesei örömmel fogadták el a „higiénés csomagot” és az apróbb ajándékokat.

 

 

GYMSMKH Kép: pixabay.com
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Életmód

Cikk ajánló

Magyarország étele 2023.: Alig egy hétig lehet már csak a nevezéseket leadni!

Már csak pár napja maradt annak, aki nevezni szeretne a Magyarország étele 2023. szakácsve…