Főoldal Hírek Színes MNGSZ gyűlés a Honvéd Kulturális Központban

MNGSZ gyűlés a Honvéd Kulturális Központban

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,203
 ehaccp_topbanner3.jpg

MNGSZ gyűlés a Honvéd Kulturális Központban

 

November 17-én találkozón vettek részt a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség tagjai a Honvéd Kulturális Központban.

A rendezvényt Ambrus György nyitotta, aki köszöntötte a megjelenteket. A gyűlésen meghívott vendégként volt jelen Zoltai Anna (NÉBIH), Némedi József (Étrend, NEK) és Asztalos István (NEK, Oldalas magazin).

Zoltai Anna ismertette az elmúlt időszak jogszabályi változásokat, valamint bemutatta a közétkeztetésre vonatkozó minősítő rendszerüket. Megtudtuk, hogy már több mint 400 minősítésnél járnak. Végül rátért az OKÉS Közétkeztetési szakácsversenyre.

Ennek bemutatását Némedi József folytatta, aki elmondta, hogy Pécsett már megrendezték az első selejtezőt, melynek következő állomása a hétvégén lesz, szombaton, Miskolcon, majd vasárnap Budapesten. A rendezvényekre szeretettel várják az érdeklődőket is.

A napirendet Pető István folytatta, aki a „Gasztro csata” elnevezésű rendezvényt összegezte, majd Krivács András (MNGSZ elnök) adott át elismerő okleveket.

Végül Asztalos István tartott rövid ismertetőt a Nemzeti Egység Klaszter (NEK) nemrégiben megrendezett összejöveteléről, majd a Stratégiai nyilatkozat tervezetéről. Megerősítette, hogy a klaszter munkájában számít úgy az MNGSZ, mint a többi szakmai szervezet munkájára. A témával kapcsolatos kérdésekre Némedi József,a Klaszter Vendéglátóipari munkacsoportjának elnöke válaszolt.

A gyűlés ezek után már a meghívottak nélkül folytatódott.

 

A Nemzeti Egység Klaszter és az Oldalas magazin részéről is köszönjük a meghívást.

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Színes

Cikk ajánló

MATE oktató-kutató kollégái is részt vettek az V. Tisza-tavi PET Kupán

2023. vége és 2024. márciusa között hét árhullám vonult le a Tiszán, jelentős mennyiségű h…