Főoldal Hírek Átólzéig Koronavírus: új honlap indult a munkalehetőségek összegyűjtésére

Koronavírus: új honlap indult a munkalehetőségek összegyűjtésére

3 perc átlagos olvasási idő
0
604
 ehaccp_topbanner3.jpg

Új honlapon ‒ a kitoboroz.talentuno.hu-n ‒ gyűjtik a koronavírus-járvány idején is elérhető munkalehetőségeket, a térképes megjelenítés és az ügyfélszolgálat segítségével bárki könnyen tájékozódhat arról, hogy a közelében van-e üresedés ‒ mondta el Kelliár Zsolt, a Talentuno ügyvezetője az M1 aktuális csatorna szombat reggeli műsorában.,

Az adatbázisban már több mint 200 cég található, és több százezer embert értek el például a közösségi médiában – tette hozzá.

Kitért arra is, a turisztikában és a vendéglátásban most „masszív” leépítések vannak, de léteznek olyan iparágak is, ahol nemhogy létszámstop van, de folyamatosan vesznek fel embereket. Ezek között megemlítette az IT és a technológiai területen működő vállalatokat, de a tanácsadó, illetve a pénzügyi szektorban tevékenykedő cégek között is vannak ilyenek.

A legtöbb nyitott pozíció Budapesten van, amelyet a nagyobb megyeszékhelyek követnek, mint Debrecen, Székesfehérvár, Győr és Szeged. Ugyanakkor vannak egészen kicsi vidéki települések is, ahol például egy pék- vagy asztalos üzem jelezte, hogy van szabad állás.

MTI Kép: Pixabay
  • A hazai weboldalak közel fele nem biztonságos

    A hazai weboldalak közel fele nem biztonságos, a látogatók adatai veszélyben vannak BUDAPE…
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Saját kriptovalutát indított egy osztrák szendvicsező

Tokenekkel lehet fizetni az LAMEA Sandwich Corner éttermeibenA komoly üzleti befektetés me…