Főoldal Hírek Átólzéig Milanoban éttermet nyit a Prada

Milanoban éttermet nyit a Prada

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,304
 ehaccp_topbanner3.jpg

A Prada-vendéglőt a nagy múltú milánói cukrászda, a Pasticceria Marchesi működteti majd, amelyet márciusban vásárolt fel a divatház. A főleg csokoládékreációiról híres cukrászda valóságos intézménynek számít az északolasz nagyvárosban. A Prada pénzügyi támogatásával újabb Marchesi-üzletek is nyílnak, egy például a via Montenapoleone bevásárlóutcát övező divatnegyedben – írja az MTI.

A nagy nyugat-európai luxuskonszernek sorra szállnak be a szállodaiparba, illetve legújabban a gasztronómiába. A francia LVMH tavaly megvásárolta a Cova milánói pékséget, amelyre a Prada is pályázott. Milánóban úgy tartják, hogy a Cova és Marchesi az a két üzlet, ahol a legjobb hagyományos olasz karácsonyi kuglófot – panettonét és pandorót – lehet vásárolni.

A Prada hazai vetélytársa, a Trussardi már korábban beszállt a vendéglátásba. Közvetlenül a milánói főtérnél, a Piazza della Scalánál, az előkelő Palazzo Trussardi szálloda földszintjén található a Trussardi kávéház, amely kisebb idegenforgalmi látványosság. A divatház működtet egy luxuséttermet is Ristorante Trussardi alla Scala néven.

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

A MATE növényvédelmi drónpilótái világszínvonalú tudással bírnak

Tizenhat fő végezte el a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, valamint az ABZ Drone Kft…