Átólzéig Receptek Szilvas gombóc karfiolból, szénhidrát csökkentett lisztből Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-08-05 1 perc átlagos olvasási idő 0 3,888 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Szilvas gombóc karfiolból, szénhidrát csökkentett lisztből Hozzávalók: 60dkg karfiol 2 tojás 35 dkg szénhidrát csökkentett liszt csipet só 1 kávéskanál cukorhelyettesítő. (én dia wellnesst használok) 15 dkg dió Elkészítés: A karfiolt enyhén sós vízben puhára főzzük, ha kész leturmixoljuk és kihűtjük. Amikor kihűlt, a 2 tojással, a liszttel, csipet sóval, cukorral összegyúrjuk. Kicsit pihentetjük és gombócokat formálunk belőle (kicsit ragad ezért lisztes kézzel), közben fahéjas szilvát töltünk a közepébe. Lobogó vízbe tesszük, amikor feljön a víz felszínére, onnantól még 15 percet főzzük alacsonyabb hőfokon. Ezután kiszedjük, és tetszés szerint meghintjük. Én a dióval megszór verziót ettem. Jó étvágyat kívánok!
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Pályázat szakácsoknak 2017. Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete pályázatot hirdetett szakácsok és szakácstanulók részére. A pályázatban 80 …
Ma indul a Fiatal Vállalkozók Hete Ma, 9. alkalommal nyitja meg kapuit a Fiatal Vállalkozók Hete. Célja, hogy segítsen a …