Átólzéig Megjelent az Oldalas magazin januári száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-12-31 2 perc átlagos olvasási idő 0 957 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin januári száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető közvetlenül a következő linkre kattintással: A tartalomból: → Exclusive interjú: Krivács András, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség, regnáló elnöke nyilatkozott lapunknak. → Objektív: Ebben a hónapban Szepesi Ivánnal készítettem interjút → Chef a családban: Töltött szűzpecsenye recept → Nagylátószög: Hiteles tájékoztatás? -erről az érzékeny témáról kérdeztük szakértőinket. → Minek az új?: A téliesítés → Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: Bolla Róbert → Gondolat: Egy gondolat a taplóknak → Rövid az élet: Pannonhalmi Ágyas szilva pálinka → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Budapest. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → In Vino Veritas: Fekete Cabernet Sauvignon 2011 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most Hungary Card-ot! Melyet a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsolunk ki. Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Adventi ünnep a Bazilikánál Adventi ünnep a Bazilikánál A Szent István téri adventi vásár idejére varázslatos …