Ajánló Megjelent az Oldalas magazin februári száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2016-02-01 3 perc átlagos olvasási idő 0 1,295 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin februári száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: https://issuu.com/oldalas/docs/oldalas_magazin_2016_februari_szam A tartalomból: → Objektív: Interjú Gulyás Károllyal, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség szakács alelnökével, aki a Magyar Honvédség katonaválogatottjának trénere, és a Stefánia Palota séfje is egyben. → Érdek, vagy értékalapú szakmai újságírás?- Asztalos István írása → Nagylátószög: A vendéglátó ipari generációváltás – erről a kényes témáról kérdeztük szakértőinket. → Döme Konyhája: Siker és boldogság → Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: Szamosvölgyi Attila, és Fodor Gábor → Fusion: Vigyázz rá, meghálálja! → Vélemény: Verseny, vagy marketing eszköz? → A zöldségekről (Kolbe Gábor rovata) : Ajándék Montezuma kertjéből → Őshonos delikát: Bélben az igazság → Chef a családban: Karfiolleves füstölt húsos házi raviolival → Minek az új?: A „tanyasi” tudás → Rövid az élet: Bestillo Málna pálinka → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Budapest és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → In Vino Veritas: Tűzkő pince – Szelekció 2012 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most 5 liter prémium minőségű étolajat! Melyet a Start Assistance Kft. jóvoltából sorsolunk ki. Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Pécsre várják a csillagászat szerelmeseit Csillagászati, űrkutatási témájú előadások, távcsöves bemutatók és planetáriumi vetítések várják a pécsi Zsolnay Kulturális …
Három generáció receptjei a Rosenstein Szakácskönyvben (MTI) – Három generáció receptjeit, hagyományos és modern fogásokat gyűjt össze a budapesti …