Főoldal Hírek Ajánló Megjelent az Oldalas magazin februári száma!

Megjelent az Oldalas magazin februári száma!

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,222
Oldalas magazin? Gulyás Károly, Asztalos István
 ehaccp_topbanner3.jpg

Megjelent az Oldalas magazin februári száma!

 

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

https://issuu.com/oldalas/docs/oldalas_magazin_2016_februari_szam

 

 

 

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Gulyás Károllyal, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség szakács alelnökével, aki a Magyar Honvédség katonaválogatottjának trénere, és a Stefánia Palota séfje is egyben.
  • → Érdek, vagy értékalapú szakmai újságírás?- Asztalos István írása
  • → Nagylátószög: A vendéglátó ipari generációváltás – erről a kényes témáról kérdeztük szakértőinket.
  • → Döme Konyhája: Siker és boldogság
  • → Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: Szamosvölgyi Attila, és Fodor Gábor
  • → Fusion: Vigyázz rá, meghálálja!
  • → Vélemény: Verseny, vagy marketing eszköz?
  • → A zöldségekről (Kolbe Gábor rovata) : Ajándék Montezuma kertjéből
  • → Őshonos delikát: Bélben az igazság
  • → Chef a családban: Karfiolleves füstölt húsos házi raviolival
  • → Minek az új?:  A „tanyasi” tudás
  • → Rövid az élet: Bestillo Málna pálinka
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Budapest és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → In Vino Veritas: Tűzkő pince – Szelekció 2012
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most 5 liter prémium minőségű étolajat! Melyet a Start Assistance Kft. jóvoltából sorsolunk ki.

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

Oldalas magazin? Gulyás Károly, Asztalos István

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Szabadka központjában megnyílt az Öt Kenyér Pékség és Blaha Lujza Cukrászda

2021. szeptember 20-án, néhány hétnyi próbaüzem után hivatalosan is megnyílt a valamikori …