Ajánló Megjelent az Oldalas magazin februári száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2016-02-01 3 perc átlagos olvasási idő 0 1,395 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin februári száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: https://issuu.com/oldalas/docs/oldalas_magazin_2016_februari_szam A tartalomból: → Objektív: Interjú Gulyás Károllyal, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség szakács alelnökével, aki a Magyar Honvédség katonaválogatottjának trénere, és a Stefánia Palota séfje is egyben. → Érdek, vagy értékalapú szakmai újságírás?- Asztalos István írása → Nagylátószög: A vendéglátó ipari generációváltás – erről a kényes témáról kérdeztük szakértőinket. → Döme Konyhája: Siker és boldogság → Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: Szamosvölgyi Attila, és Fodor Gábor → Fusion: Vigyázz rá, meghálálja! → Vélemény: Verseny, vagy marketing eszköz? → A zöldségekről (Kolbe Gábor rovata) : Ajándék Montezuma kertjéből → Őshonos delikát: Bélben az igazság → Chef a családban: Karfiolleves füstölt húsos házi raviolival → Minek az új?: A „tanyasi” tudás → Rövid az élet: Bestillo Málna pálinka → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Budapest és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → In Vino Veritas: Tűzkő pince – Szelekció 2012 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most 5 liter prémium minőségű étolajat! Melyet a Start Assistance Kft. jóvoltából sorsolunk ki. Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Mire figyeljünk a járvány ideje alatt az erdőkben? A kirándulások során is be kell tartani a járványhelyzetben érvényes szabályokat, hogy a magyar …
Már Budapesten is az okos élelmiszerek Új taggal bővült az okos élelmiszereket gyártók és forgalmazók köre Magyarországon. Budapestet és vonzáskörzetét, …