Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2019. júniusi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2019-06-01 3 perc átlagos olvasási idő 0 621 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2019. júniusi szám A tartalomból: → Objektív: Interjú Déry Gáborral, aki a Danubius Hotel Astoris konyhafőnök helyetteseként tevékenykedik→ Ők a szakma ellenségei – Asztalos István írása→ Nagylátószög: Mitől lesz szakmai egy rendezvény? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket→ A külcsín helyett a belbecs számított→ Étrend: Feketeedény mosogatás okosan by Coninvest – Chef workshop→ „Magyarország étele 2019” már lehet csatlakozni→ Gasztronauta – Oktatások vákuum alatt→ Betiltják az egyszer használatos műanyag evőeszközöket→ Az év fagylaltja 2019→ Szakácsfelvonulás 2019.→ Vélemény: A tűzhely mellett nincs retusálás!→ Tepszi.hu: Epres kuszkusz→ Minek az új?: Közép-Európa gasztronómiai örökségének felfedezése→ A magyarok több mint 60 százaléka tervez nyaralást az idén→ Rövid az élet: Ördögi, Érlelt szilva pálinka→ Tepszi.hu: Gyömbéres eper-rebarbara chutney→ Magyar sikerek a londoni Decanter World Wine Awards borversenyen→ Rigmusok: Tavaszi versek, rigmusok:→ In Vino Veritas: Kristinus, Irsai Olivér 2016→ Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkétezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.→ Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Hollókő és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.→ Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Citrusos csirkemell kehely Citrusos csirkemell kehely Hozzávalók (4 személyre): 50 dkg csirkemell 2 db citrom …
Közigazgatás a Szigeten Az elmúlt évek gyakorlatát folytatva idén is kint lesz a Szigeten számos közigazgatási szerv, …