Főoldal Hírek Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2017. októberi száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2017. októberi száma!

3 perc átlagos olvasási idő
1
216
 ehaccp_topbanner4.jpg

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

Oldalas magazin 2017. októberi szám >>>

 

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Molnár Györggyel, aki a Dobos C. József szakiskola szakoktatója
  • → Egy pozitív cikk – Asztalos István írása
  • → Nagylátószög: Mi a szakmai érdektelenség valódi oka? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket
  • → Chefs.hu: Nyerj szakácskabátot!
  • → Étrend: A köszörűsök világa workshop
  • → Gasztronauta: Az új konyhatechnológiák és eszközei 7. rész A Sous-vide otthoni eszközei, használatuk, működésük
  • → Vélemény: A kötelező ferdítés
  • → Tepszi.hu: Vörösborban sült szilva
  • → Minek az új?:  A betakarítás
  • → Rövid az élet: Panyolai Arany alma pálinka
  • → Chef a családban: Kesudiós zöldbab szójás csirkemellel
  • → Rigmusok: Tarbay Ede: Ősz- anyó; Takács Gyula: Szüreti vers
  • → In Vino Veritas: Belward Rosé 2016
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki.
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Szeged és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül

 

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Bemutatkozott A főzés magasiskolája – és az alapanyagok is megvannak

A főzés magasiskolája Magyarországra érkezett! És kiderültek a magyar Bocuse selejtező köt…