Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2017. októberi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2017-10-01 3 perc átlagos olvasási idő 1 1,445 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: Oldalas magazin 2017. októberi szám >>> A tartalomból: → Objektív: Interjú Molnár Györggyel, aki a Dobos C. József szakiskola szakoktatója → Egy pozitív cikk – Asztalos István írása → Nagylátószög: Mi a szakmai érdektelenség valódi oka? – erről a témáról kérdeztük szakértőinket → Chefs.hu: Nyerj szakácskabátot! → Étrend: A köszörűsök világa workshop → Gasztronauta: Az új konyhatechnológiák és eszközei 7. rész A Sous-vide otthoni eszközei, használatuk, működésük → Vélemény: A kötelező ferdítés → Tepszi.hu: Vörösborban sült szilva → Minek az új?: A betakarítás → Rövid az élet: Panyolai Arany alma pálinka → Chef a családban: Kesudiós zöldbab szójás csirkemellel → Rigmusok: Tarbay Ede: Ősz- anyó; Takács Gyula: Szüreti vers → In Vino Veritas: Belward Rosé 2016 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsoljuk ki. → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Szeged és környéke. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Nevess 1et: Humor egy oldalon keresztül Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Akik megmentik a zaccot – lezárult a Coca-Cola HBC Magyarország és a MATE által a kávézacc visszagyűjtésére kiírt egyetemi pályázat
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Tengerentúli alapanyagok a Séfklub gyűlésén Az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesületének őszi ülésszakának első gyűlésére a Budapesti Komplex Szakképzési Centrum …
Erdős Norbert: kiemelt feladatunk a lakosság ellátása minőségi hazai élelmiszerekkel Az agrárkormányzat, illetve a termelők, a gyártók és a kereskedők közös feladata, hogy minél …