Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2016 márciusi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2016-03-01 3 perc átlagos olvasási idő 0 915 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin márciusi száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: https://issuu.com/oldalas/docs/oldalas_magazin_2016_marciusi_szam A tartalomból: → Objektív: Interjú Serényi Zsolttal, a Tetovált séf című televízió műsor és a Terminál étterem séfjével → Ha kipusztul a fóka, éhen hal az eszkimó is – Asztalos István írása → Nagylátószög: A vélemények megformálása, kimondása – erről a kényes kérdésről kérdeztük szakértőinket → Kemence Mánia: Navigare necesse est… (A füstölés) → Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: riportalanyunk Barna Ádám, a St. Andrea Wine & Gourmet Bar Chefje → Vélemény: Alsó és felső kategóriás versenyzés → A zöldségekről (Kolbe Gábor rovata) : Levesbe, szószba, sörbe → Őshonos delikát: A siker receptje : egy „KANÁLKA” ötlet, elhivatottság, minőség → Chef a családban: Rántott csirkemell a’la Stiller recept → Minek az új?: Az élő génbank → Rövid az élet: Árpád Málna pálinka → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Visegrád és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → In Vino Veritas: Kvaszinger, Kanyargós Furmint – 2012 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most Hungary Card Plus-t! Melyet a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsolunk ki. Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
50 tonnával csökkenti a cukortartalmat saját márkás termékeiben a SPAR A SPAR az egészséges életmód iránt elkötelezett vállalatként – a saját előállítású termékcsaládja körében …
Az állattenyésztők miatt húzóágazat az agrárium Nagy szerepük van az állattenyésztőknek az agrárium nemzetgazdasági húzóágazattá válásában ‒ mondta Fazekas Sándor …