Főoldal Hírek Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2016. júniusi száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2016. júniusi száma!

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,162
 ehaccp_topbanner3.jpg

Megjelent az Oldalas magazin 2016. júniusi száma!

 

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

 

https://issuu.com/oldalas/docs/oldalas_magazin_2016_juniusi_szam

 

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Boros Istvánnal, aki a Galagonya étterem konyhafőnöke, emellett pedig számtalan hazai verseny díjazottja.
  • → Vissza az anyaföldre – Asztalos István írása
  • → Nagylátószög: Mit gondoltok a Bocuse d’ Or-ról? – erről a kényes témáról kérdeztük szakértőinket
  • → Döme Konyhája: Az én Bocuse d’Or történetem
  • → Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: Júniusi riportalanyunk Fekete József a Balatonfüredi Koloska csárda Chefje volt
  • → Vélemény: Nyilatkozó őstulkok
  • → A zöldségekről (Kolbe Gábor rovata): A zöldségek különce
  • → Chef a családban: Karfiolleves füstölt húsos házi raviolival recept
  • → Őshonos Delikát: A magyar szürkemarha
  • → Minek az új?:  A munka öröme
  • → Rövid az élet: Prekop Bio Som pálinka
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Visegrád és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → Rigmusok: Drégely László: Nyári tánc; Drégely László: Nyári zápor;
  • → In Vino Veritas: Bújdosó, Mentőöv Rosé – 2015
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsolunk ki.

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Szalonna nélkül, túrós csuszából készít csokoládét a magyar desszertséf

Túrós csuszából készült csoki Nagykanizsán Lehet, hogy a túrós csuszás csokoládé lesz az ú…