Főoldal Hírek Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2016. júniusi száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2016. júniusi száma!

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,111
 ehaccp_topbanner3.jpg

Megjelent az Oldalas magazin 2016. júniusi száma!

 

Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással:

 

https://issuu.com/oldalas/docs/oldalas_magazin_2016_juniusi_szam

 

A tartalomból:

  • → Objektív: Interjú Boros Istvánnal, aki a Galagonya étterem konyhafőnöke, emellett pedig számtalan hazai verseny díjazottja.
  • → Vissza az anyaföldre – Asztalos István írása
  • → Nagylátószög: Mit gondoltok a Bocuse d’ Or-ról? – erről a kényes témáról kérdeztük szakértőinket
  • → Döme Konyhája: Az én Bocuse d’Or történetem
  • → Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: Júniusi riportalanyunk Fekete József a Balatonfüredi Koloska csárda Chefje volt
  • → Vélemény: Nyilatkozó őstulkok
  • → A zöldségekről (Kolbe Gábor rovata): A zöldségek különce
  • → Chef a családban: Karfiolleves füstölt húsos házi raviolival recept
  • → Őshonos Delikát: A magyar szürkemarha
  • → Minek az új?:  A munka öröme
  • → Rövid az élet: Prekop Bio Som pálinka
  • → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Visegrád és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan.
  • → Rigmusok: Drégely László: Nyári tánc; Drégely László: Nyári zápor;
  • → In Vino Veritas: Bújdosó, Mentőöv Rosé – 2015
  • → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsolunk ki.

 

Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá!

 

Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Magyarország étele 2023 elődöntő, egy titkos összetevővel

Tizenkét csapat jutott tovább és két tartalékot is megnevezett a zsűri a Magyarország étel…