Ajánló Megjelent az Oldalas magazin 2016. júniusi száma! Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2016-05-31 3 perc átlagos olvasási idő 0 1,162 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin 2016. júniusi száma! Ez <mint ahogyan magazinunk korábbi számai is>, mindenki számára ingyenesen és azonnal elérhető a honlapunkon (www.oldalasmagazin.hu ), vagy közvetlenül a következő linkre kattintással: https://issuu.com/oldalas/docs/oldalas_magazin_2016_juniusi_szam A tartalomból: → Objektív: Interjú Boros Istvánnal, aki a Galagonya étterem konyhafőnöke, emellett pedig számtalan hazai verseny díjazottja. → Vissza az anyaföldre – Asztalos István írása → Nagylátószög: Mit gondoltok a Bocuse d’ Or-ról? – erről a kényes témáról kérdeztük szakértőinket → Döme Konyhája: Az én Bocuse d’Or történetem → Gasztronauta: Séfek a Sous-Vide-ról: Júniusi riportalanyunk Fekete József a Balatonfüredi Koloska csárda Chefje volt → Vélemény: Nyilatkozó őstulkok → A zöldségekről (Kolbe Gábor rovata): A zöldségek különce → Chef a családban: Karfiolleves füstölt húsos házi raviolival recept → Őshonos Delikát: A magyar szürkemarha → Minek az új?: A munka öröme → Rövid az élet: Prekop Bio Som pálinka → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Visegrád és térsége. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Rigmusok: Drégely László: Nyári tánc; Drégely László: Nyári zápor; → In Vino Veritas: Bújdosó, Mentőöv Rosé – 2015 → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most egy tizenkét ezer forintos Hungary Card Plust és spórolj ezreket! Ezt a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsolunk ki. Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Ha tetszett, segítsd a terjesztést és küld tovább ismerőseidnek! Köszönjük! 🙂
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Dietetikus: nyáron is figyelni kell a változatos táplálkozásra Nyáron is figyelni kell a változatos táplálkozásra, érdemes ezt figyelembe venni a folyadékoknál is, …
TIM: már szinte minden regisztrált diák dolgozik Június közepe óta jelentkezhettek és július elejétől állnak munkába a kormányzati bértámogatással vakációs foglalkoztatáshoz …