Csőposta Magyar világsiker Amerikában Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2019-03-15 8 perc átlagos olvasási idő 0 1,238 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Bekerült a világ legjobbjai közé a Creppy franchise rendszere, így a Nemzetközi Franchise Szövetség (IFA) éves kongresszusán képviselte hazánkat Las Vegasban. A magyar tulajdonban lévő Creppy vezetőit meghívták az üzletág legnagyszabásúbb világeseményére, ahol a legnagyobb franchise márkákat és nemzetközi befektetőket nyűgözött le a márka palacsintára épített üzleti modellje.Az idei NextGen In Franchising versenyére, amelyen a legnagyobb márkák képviselői, köztük a Subway, az Anytime Fitness, a Buffallo Wings, a Donut Library és a Dunkin Donut is jelen voltak, a Magyar Franchise Szövetség ajánlásának köszönhetően a Creppy is meghívást kapott. A szakma kiemelkedő eseményére a világ minden tájáról érkeztek fiatal, feltörekvő franchise márkák, hogy bekerüljenek a legígéretesebbek közé. A Creppynek ez sikerült is, hiszen Európa egyik legjobbjaként, a palacsintás franchise brand az idei évben győztese lett a megmérettetésnek.„A rendezvény egyik fő elemeként bemutathattam a Creppyt a nemzetközi közönségnek. A palacsintás franchise brand, és annak üzleti modellje szinte mindenkit lenyűgözött. A különleges gasztronómiai kínálatunk és a jövőbeni terveink óriási sikert arattak Amerikában, hiszen a Creppyt beválogatták a világ 12 legígéretesebb franchise koncepciója közé, melynek eredményeként a Nemzetközi Franchise Szövetség tagságával is büszkélkedhet” – mesélte Oszlánczi Réka, a Creppy megálmodója A rendezvényen az üzleti világ legnagyobb szereplői osztották meg tapasztalataikat a brand vezetőivel, hiszen olyan szaktekintélyek adtak tanácsokat az innovatív magyar márka üzemeltetéséhez, mint Carly Fiorina, a Hewlett-Packard elnöke, GaryVee marketing influencer és Robert Cresanti, a Nemzetközi Franchise Szövetség elnöke. „Lehetőségünk volt a legnépszerűbb franchise márkák irányítóival, vezetőivel és hatalmas hálózattal rendelkező franchise-rendszergazdákkal személyesen is egyeztetnünk. Olyan tudásra tettünk itt szert, amely nagyban hozzájárulhat a magyar palacsintás gasztroforradalmunkhoz” – nyilatkozta Oszlánczi Réka.A Creppy egyik legnagyobb amerikai támogatója, a Rosati’s Pizza elnöke szintén jelen volt a rendezvényen. A tengeren túlon rendkívül népszerű pizzás hálózatnál, – amely egyben az IFA meghatározó tagja – Réka korábban gyakorlati tapasztalatot is szerzett, amely sokat segített a brand létrehozásában, hiszen az étteremláncot az Egyesült Államok egyik legnagyobb pizza franchise-aként tartják számon. A Creppynek köszönhetően a magyar franchise megítélése más szemszögbe került a nemzetközi nagybefektetők és vállalkozók szemében. Mérföldkő lehet ez a magyar gasztronómiának is, hiszen hazánk már nemcsak a gulyásról és a pirospaprikáról lehet híres, hanem a vállalkozásnak köszönhetően a palacsintákról is. A miskolci Creppy PalacsintaHáz híre Amerikán túl a környező országokba is elért, hiszen a hazai látogatókon kívül, rendszeres nemzetközi vendégkörrel is büszkélkedhet.A Creppy PalacsintaHázról röviden: A magyar franchise márka és az étterem alapító tulajdonosa, Oszlánczi Réka, aki 2014-ben munkásságával kiérdemelte az Év Fiatal Vállalkozója kategóriában a Jövő Reménysége különdíjat. Ezt követően az Amerikai Egyesült Államokban képviselte hazánkat 2016-ban, mint Magyarország sikeres fiatal vállalkozója, idén februárban pedig a Nemzetközi Franchise Szövetség éves kongresszusán is részt vett. Jelenleg a FIVOSZ Észak-magyarországi regionális elnöke.2006 óta a Creppy alapja és referenciaétterme a Creppy PalacsintaHáz, amely egyedi palacsintás gasztroforradalmát Miskolc belvárosából, az Avasi pincevilág szívéből irányítja. Az innovatív étterem számos országos és nemzetközi elismerés büszke tulajdonosa, amelyeknek köszönhetően Észak-Magyarország legjobb éttermei között is számon tartják. Elismert, egyedi palacsintás fogásai speciális kiszolgálással és páratlan atmoszférával társulva nyújtják a vendégeknek az egyedülálló Creppy élményt.
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Új trend a szörppiacon: fókuszban az egészségtudatosság Egyre divatosabbak a cukormentes üdítőkTöbb generáció is elmondhatja: málna vagy narancsszörpön nőtt fel, gyermekkorában …
Hóban életmentő a madarak etetése Az itt áttelelő madarak etetése az összefüggő hótakaró idején életmentő lehet, hiszen ilyenkor számukra …