Átólzéig Oldalas magazin, 2014 Novemberi szám Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-10-31 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,124 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin Novemberi száma! A tartalomból: → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most Hungary Card-ot! Melyet a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsolunk ki. → Objektív: Interjú Strobli Mariannal, aki az életét a sportnak, mozgásnak áldozta → Gasztronauta: Az új konyhatechnológiák és eszközei 7. rész → Minek az új?: A mintagazdaság → Chef a családban: Borsós csirkemell felvágott házilag → Nagylátószög: Szakmai elismerés! Tényleg megszűnt?!– erről az érzékeny témáról kérdeztük szakértőinket. → Fejlesztés: Ééés elindult! → Hatóság: Zsigó Róbert: az élelmiszergazdaság megtisztulását szolgálják az ellenőrzések → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Veszprém. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Vélemény: Szakmai együttműködés. Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Magazinunk korábbi számait megtalálja honlapunkon, ehhez kattintson a következő linkre: www.oldalasmagazin.hu/magazinok Ha tetszett a magazinunk, akkor íratkozzon fel a hírlevelünkre, így elsőként értesülhet az Oldalas magazin megjelenéséről! Továbbá, ha tetszett, segítse a terjesztést és küldje tovább ismerőseidnek, vagy legalább nyomjon egy lájkot! Köszönjük! 🙂
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Az elhízás legyőzésének kulcsát jelentheti a zsír ízének azonosítása Az elhízás legyőzésének kulcsát jelentheti a zsír ízének azonosítása Amerikai szakembereknek sikerült azonosítaniuk …
Aszalt szilvával töltött jércemell, szilvás rizzsel Aszalt szilvával töltött jércemell, szilvás rizzsel Hozzávalók (4 személyre): 60dkg jércemell 30 …