Átólzéig Oldalas magazin, 2014 Novemberi szám Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-10-31 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,500 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Megjelent az Oldalas magazin Novemberi száma! A tartalomból: → Játék: Játssz velünk, az értékes nyereményért, nyerj most Hungary Card-ot! Melyet a Hotelinfo Kft. jóvoltából sorsolunk ki. → Objektív: Interjú Strobli Mariannal, aki az életét a sportnak, mozgásnak áldozta → Gasztronauta: Az új konyhatechnológiák és eszközei 7. rész → Minek az új?: A mintagazdaság → Chef a családban: Borsós csirkemell felvágott házilag → Nagylátószög: Szakmai elismerés! Tényleg megszűnt?!– erről az érzékeny témáról kérdeztük szakértőinket. → Fejlesztés: Ééés elindult! → Hatóság: Zsigó Róbert: az élelmiszergazdaság megtisztulását szolgálják az ellenőrzések → Turizmus: A Hungary Card bemutatja: Veszprém. Spórolj ezreket, mutatjuk hogyan. → Vélemény: Szakmai együttműködés. Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánunk hozzá! Magazinunk korábbi számait megtalálja honlapunkon, ehhez kattintson a következő linkre: www.oldalasmagazin.hu/magazinok Ha tetszett a magazinunk, akkor íratkozzon fel a hírlevelünkre, így elsőként értesülhet az Oldalas magazin megjelenéséről! Továbbá, ha tetszett, segítse a terjesztést és küldje tovább ismerőseidnek, vagy legalább nyomjon egy lájkot! Köszönjük! 🙂
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Zöldséges csirkemell, darált gomolyával, párolt rizzsel Zöldséges csirkemell, darált gomolyával, párolt rizzsel Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg csirkemell …
A modernkori kézművesség újjáélesztésére indult együttműködés Öt európai ország nyolc múzeuma, régészeti intézménye működik együtt egy európai uniós projekt keretében …