Főoldal Hírek Színes Lukács Séf úr az erfurti szakácsolimpián

Lukács Séf úr az erfurti szakácsolimpián

4 perc átlagos olvasási idő
1
2,102
 ehaccp_topbanner3.jpg

2016. 10. 20.-án Miklós Beatrix azzal a kérdéssel fordult hozzánk, hogy tudnánk-e biztosítani részére egy Lukács István Séf című könyvet, melyet Séf úr felé való tiszteleteként elvinne Erfurtba a szakácsolimpiára, ahol azt lefotózná, és aláíratná a szakmai grémiummal.

Természetesen egy percet sem gondolkodtunk az ügyön, és már küldtük is az ajándék könyvet, mely még az indulás előtt meg is érkezett a címzetthez.

Számunkra egészen elképesztően hat az a fajta siker, amit a könyv okozott az elmúlt időszakban. Jelen esetben Miklós Beatrix személyében (aki a hévízi Kis Helikon Hotel ügyvezetője) talált újabb jelentkezőre, aki szerette volna tiszteletét kifejezni. Ugyanis felvállalta, hogy Lukács séf úr, személyesen ugyan nem is, de így könyv szellemében mégis jelen lehessen azon a helyen, ahol oly sokszor megfordult és oly sok szépen csillogó érmet begyűjtött. Ezt a gesztust és a fényképeket ezúton is külön köszönjük!

Reméljük, hogy sikerült elindítanunk egy olyan folyamatot, mely öngerjesztővé változhat át az idő múlásával, és mely nem szól másról, mint a szakmáról, valamint a szakmai összefogásról, melyhez a vendéglátás kultikus alakjává előlépő Lukács István személye mindenképpen egy hívó szó lehet!

 

lukacs-isvan_sef_konyv_ika_erfurt_olimpia_foto_miklos_beatrix_02

Summary
0 %
Felhasználói értékelés : 0 (0 Szavazat)
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Színes

Cikk ajánló

Év Fagylaltja verseny 2024

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő Év Fag…