Átólzéig Lassan lenyomják a fehérborok a rozékat Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2019-06-20 2 perc átlagos olvasási idő 0 645 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Az elmúlt időszakban szinte mindenki a rozékat választotta, a szakértő szerint azonban idén egy másik fajta a népszerű. Az emberek nagy kedvencei közé sokáig a rozék tartoztak, a fröccsteraszok elengedhetetlen belépői voltak a friss, könnyed és hűsítő változatok – mondta Tarjáni Judit, a BorFürkész Borszaküzlet tulajdonosa a Duna Tv Balatoni nyár című műsorában. Az idei szezonban a kereslet a fehérborok felé tolódott el, ezen belül is a karakteresebb ízeket, illetve a házasításokat keresik a legtöbben. Ilyen borfajta például a sauvignon blanc, amelyet a borászok Magyarországon kétféleképpen készítenek. Az egyiket az úgynevezett korai szüret során, a másikat pedig az olyan szőlőkből nyerik, amelyek hűvösebb területeken nőnek, így hosszabb ideig maradnak érettek. Tarjáni Judit néhány éve egy teljesítménytúra közben, borkóstolón döntötte el, hogy ezentúl a boroknak szenteli az életét. A célja, hogy a Balaton-felvidéki nedűket minél jobban megismertesse az emberekkel. OPH/hirado.hu Kép: Pixabay II. Magyar Gasztronómia napja: Mérföldkő és országokat átölelő siker Magyarország étele 2023. eredmények Szamos Mátyás-tányérdesszert verseny eredmények Befordúltam a konyhára rajzverseny erdmények Elindult a nevezés a Chaine Ifjúsági Szakácsverseny nemzeti válogatójára
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Megérkezett Budapestre az Emirates első járata Megérkezett Budapestre az Emirates első járata (MTI) – Megérkezett Budapestre a dubaji Emirates légitársaság …
Könyv jelent meg Tata barlangjairól Könyv jelent meg Tata barlangjairól A Megalodus Barlangkutató és Geológus Szakcsoport …