Főoldal Hírek Ajánló Közlemény: Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete

Közlemény: Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete

5 perc átlagos olvasási idő
0
678
 ehaccp_topbanner3.jpg

A kialakult koronavírus világjárvány okozta, mindannyiunkat érintő (munkaadó, munkavállaló) veszteségek okán, valamint azok további minimalizálása érdekében az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete eleget téve szakmai szervezeti kötelezettségének a mai napon hivatalosan is megküldte javaslatait az illetékesek részére.

Bízunk benne, hogy mind a munkaadók, mind a munkavállaók érdekében tett javaslataink befogadást nyernek és rövid időn belül megteszik a szükséges lépéseket, mely a helyzet tovább fokozódását előzheti meg.

Egyúttal együttérzésünket fejezzük ki azon kollégák felé, akik az eddigi munkaerőhiány okozta fokozott terhelés elviselése ellenére, a jelen krízishelyzetben a munkahelyüket azonnal elveszítették. Így ők lettek az első vesztesei a vírus okozta nehézségeknek. Remény lehet számukra, hogy <a teljesség igénye nélkül> javaslataink között volt, egy számukra létrehozott és azonnali pénzügyi alap, melyen keresztül enyhítenénk problémás helyzetükön.

Egyben ezúton mondunk köszönetet az elhivatott munkaadóknak, akik a nehézségek ellenére átszervezésekkel és egyéb kreatív gondolkodással megpróbálják megoldani, hogy munkavállalók ne kerüljenek még nehezebb helyzetbe, vagy akár az utcára, így kitartanak mellettük, kitartanak a foglalkoztatásuk mellett. Számukra <a teljesség igénye nélkül> a turizmus-vendéglátás területén fennálló hatalmas élőmunkaigényre hivatkozva, a javaslataink között azonnali járulék és adókedvezmény igénybevételének lehetőségét kértük.

Bízunk benne, hogy kéréseink/javaslataink befogadásra kerülnek, így, ha minimálisan is, de hozzájárulhattunk az iparág problémáinak megoldásához.

Mindenkinek kitartást kívánunk és kérjük, hogy a bajban minél nagyobb számban tartsunk össze, hiszen a probléma leküzdése közös érdekünk!

2020. március 16, 10:33 óra, Pixabay
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Málna mennyország és az újdonság: Kürtős BEJGLIBON lesz a 4. Kürtőskalács Vigalom fő attrakciója

A mákos és diós bejgliről lehet, hogy először a karácsony jut eszedbe, de mit szólnál, ha …