Főoldal Hírek Ajánló Közétkeztetők szakmai napja

Közétkeztetők szakmai napja

5 perc átlagos olvasási idő
0
1,453
 ehaccp_topbanner3.jpg

Közétkeztetők szakmai napja

 

A Közétkeztetők, Élelmezésvezetők Országos Szövetsége 2016. április 20-án Országos Szakmai Konferenciát tartott a Lurdy Rendezvény és Konferencia Központban.


Képünkön Rózsás Anikó, a KÖZSZÖV elnöke

A konferencia fővédnökei:

Gulyás Andrea közigazgatási államtitkár FM, és Zsigó Róbert élelmiszerlánc-felügyeletért felelős államtitkár FM volt.

A megjelent közel kétszáz fő a következő programmal találkozhatott:

  • 08.00 -08.30       Regisztráció
  • 08.30 -09.45       KÖZGYŰLÉS KÖZSZÖV tagok részére, Új elnökségi tag megválasztása
  • 09.45-10.00        Kávészünet, kiállítók termékeinek megtekintése
  • 10.00-10.05        Megnyitó Rózsás Anikó KÖZSZÖV elnök
  • 10.05 -10.30       Köszöntő, Gulyás Andrea közigazgatási államtitkár FM
  • 10.30-10.55        Minőségvezérelt közétkeztetés, Zoltai Anna osztályvezető NÉBIH
  • 10.55-11.20        37/2014 EMMI rendelet módosításának lehetőségei, Dr. Bíró Krisztina osztályvezető EMMI
  • 11.20-11.45        A só élettani szerepe szervezetünkben, Veresné dr. Bálint Márta Főiskolai tanár
  • SE ETK Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék
  • 11.45-12.15        Kávészünet, kiállítók termékeinek megtekintése
  • 12.15-12.40        Élelmiszerbiztonság a múltban, a jelenben és közeli jövőben, Prof. Em. Dr. Gundel János BGF KVIK Vendéglátás Intézeti tanszék
  • 12.40.13.05         Az evés környezeti meghatározói, Dr. Habil. Forgács Attila egyetemi docens BCE Magatartástudományi és Kommunikációelméleti Intézet Pszichológiai Központ
  • 13,05-13,20        OKÉS a szakácsok ünnepe, Némedi József ÉTREND elnök
  • 13.20-13,25        Zárszó, Rózsás Anikó KÖZSZÖV elnök
  • 13.25-13.50        Meglepetésvendég
  • 13.50 -14.30       Állófogadás, az ebédet a Hungast Csoport biztosította

 

A rendezvény sikerrel zárult. Mi pedig köszönjük a meghívást! 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Magyarország étele 2025 középdöntő: a gasztronómiánk kulturális örökségünk

A gasztronómia kulturális örökségünk, melyet kötelességünk megőrizni, majd átadni azt a jö…