Átólzéig Keressük a Magyar Vendéglátóipari Hadszíntér legkeményebb katonáját Szerkesztő : admin Közzétéve: 2015-08-10 3 perc átlagos olvasási idő 0 678 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Keressük a Magyar Vendéglátóipari Hadszíntér legkeményebb katonáját Kedves Kollégák, kedves Vendéglátósok! Keressük a legdurvább csatateret, a „Magyar Vendéglátóipari Hadszíntér” (MVH) nevű játékunkhoz! Kérünk Titeket, hogy küldjetek részünkre <akár privátban, akár az oldalunkon megosztva> képeket, mely a munkahelyeteken és az igazi „dzsihád*” után készültek. (Itt főként fekete és fehér mosogatókra, vagy más egyéb „harcban elesett” pályákra, valamint egy időben érkezett blokk hegyekre gondolunk. Tehát olyan képekre, melyek példásan tanúsítják, hogy mennyire nem egyszerű ez a szakma, és, hogy milyen körülményekben kell sokszor azt végezni.) A „Magyar Vendéglátóipari Hadszíntér” (MVH) névre keresztelt játékhoz beérkezett képek azután egy mappába kerülnek, ahol szavazni lehet majd rájuk! A képek készítési helyét kérésre diszkréten kezeljük, a legjobbakat, azaz a legtöbb szavazatot gyűjtőket pedig díjazzuk majd! Kérünk, hogy a képeket minél jobb minőségben és minél nagyobb felbontásban készítsétek el. A legtöbb szavazatot kapó kép tulajdonosa, az értékes nyeremény mellett, megnyeri a „Magyar Vendéglátóipari Hadszíntér (MVH) legkeményebb katonája” címet, valamint egy interjú lehetőséget az Oldalas magazinban. Jelentkezni lehet, azaz a képeket elküldhetitek, akár privátban, akár az oldalunkon megosztva is. Címünket megtaláljátok a: www.oldalasmagazin.hu/kapcsolat, vagy a www.facebook.com/oldalasmagazin oldalakon. Segítsd a játékot és oszd meg ismerőseiddel ezt a posztot! Köszönjük! Oldalas magazin szerkesztősége *dzsihád = brutál forgalom, ez által pedig káosz a pályán…
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Titkos tanácsok a tökéletes pulykasülthöz Álmodozol róla, mégsem teszed meg? Mi lenne, ha idén megpróbálkoznál a karácsonyi pulykával? Dosso …
Vendéglátás-történeti állandó kiállítás nyílt a Vendéglátóipari Múzeumban Vendéglátás-történeti állandó kiállítás nyílt a Vendéglátóipari Múzeumban (MTI) – A magyar polgári vendéglátás aranykorát, …
Tizenhárom szakács jutott tovább a Czifray-mesterkurzus selejtezőiből Tizenhárom szakács jutott tovább a Magyar Gasztronómiai Egyesület (MGE) III. Czifray-mesterkurzusának selejtezőiből, a kiválasztottak két …