Átólzéig Paleo zsemle Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-03-18 1 perc átlagos olvasási idő 0 1,235 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Paleo zsemle Hozzávalók: 5 dkg lenmagliszt 5 dkg szezámmag liszt 5 dkg szezámpehely 5 dkg tápióka keményítő 2 dkg utifűmaghéj 2 tojás 1 teáskanál só 1 teáskanál szódabikarbóna 2 teáskanál ecet a kipezsegtetéshez Az útifűmaghéjat 3dl vízbe tesszük, hogy kidagadjon. A száraz hozzávalókat összeöntjük egy edénybe, majd a tojásokat ráütjük. A megdagadt útifűmagot is beleöntjük és rátesszük a szódabikarbónát, aminek a tetejére jön az ecet a kipezsegtetés miatt, majd jó alaposan összekeverjük. Vizes kézzel zsemléket formázunk belőle, a tetejére tehetünk magvakat, ha szeretjük. Kis pihentetés után, előmelegített sütőben megsütjük. Javaslom, hogy az első 10 percet a maximumon, majd a másik 20 percet 200 fokon süssük.Gyorsan egészségeset és fimonat így kell készíteni! Jó étvágyat hozzá!
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából.Termékeiket …
Ismét kedvezményes menüket kínál az Országos Étterem Hét Ismét háromfogásos menüsorokat kóstolhatnak egységes, kedvezményes árakon az Országos Étterem Hét keretében október …