Főoldal Hírek Átólzéig Internetes oldal segíti az utazni vágyókat!

Internetes oldal segíti az utazni vágyókat!

5 perc átlagos olvasási idő
0
1,191
 ehaccp_topbanner3.jpg

Internetes oldal segíti az utazni vágyókat!

 

Bárhol lehet olcsón és igényesen nyaralni – ezt igyekszik bebizonyítani egy fiatal pár

Két magyar fiatal hívta életre a felületet, mely helyet ad a már lassan két éve tartó utazásaik leírásának. A pár távkapcsolatban él, ami miatt kénytelenek mindig másik településen találkozni. Az oldal néhány hetes működése alatt azonban rájöttek, sokkal nagyobb rétegeket ér el kezdeményezésük, mint gondolták.

A fiatalok elmondása szerint egy- egy utazás megszervezésekor már a kezdetek óta két kritériumot tartottak szem előtt. Az egyik a költséghatékonyság, a másik pedig az igényesség. „Sokáig küzdöttünk az úti cél, a szállás és a programok kiválasztásával, hogy mindezt ötvözni tudjuk, mára viszont rutinosak lettünk. Innen indult a blog ötlete. Hiszen ha már kipróbáltunk valamit és tényleg jó volt, miért ne osztanánk meg másokkal?” – mondják.

A Mérföldeken át blog alapvető cél az volt, hogy bebizonyítsák, a távkapcsolat működhet, ám közben számos helyről kaptak visszajelzéseket egészen más miatt is. „Volt olyan, aki megfogadta az egyik bejegyzésünkben leírtakat és hasonlóan jól érezték magukat az általunk bemutatott helyeken. Ekkor jöttünk rá, hogy sok olyan család van, akiknek nem telik drága nyaralásra, így már igyekszünk nekik is olcsó tippeket adni. Ha a közelben élnek, talán pont ennyi hiányzik a boldogságukhoz és így garantáltan nem lesz pénzkidobás.” – tették hozzá. Mivel jellemzően belföldön utazgatnak, így bárki számára elérhető úti célokat mutatnak be oldalukon. „Ami olcsó, nem feltétlenül rossz. Sok helyen egyszerűen csak nincsenek meg az eszközök a célcsoport eléréséhez, így nem tudnak tömegeket bevonzani. Egy apró kifőzdében is lehet isteni a kaja és egy háromszobás panzióban is lehet kényelmes az ágy.”- mesélik.

Az egyik legnépszerűbb bejegyzésük volt, mikor leírták, hogy lehet eltölteni egy tartalmas hétvégét húszezer forintból Egerben, de sokan szerették a vonatozásról és a távkapcsolati tippekről szóló írásaikat is. Most éppen egy négy részes sorozatot írnak Miskolcról, melynek az első két fejezetét már közzé is tették az oldalon. Elmondásuk szerint sok visszajelzés érkezik az adott városban élőktől is, akik nagyon büszkék rá, ha felkerülnek a blogra.

„Fontos, hogy nem vagyunk sem hivatásos ételkritikusok, nem dolgozunk utazási irodában, de még a szállodaiparban sem. Csupán szeretjük, ami jó.” – mondja a fiatal pár.

Az oldal címe: www.merfoldekenat.blog.hu

Facebook oldal: https://www.facebook.com/merfoldekenat

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Borsmenta – a gyógynövények királynője

Gödöllő, 2024. február 22. – A mentafajokat több mint kétezer éve használja az emberiség. …