Főoldal Hírek Színes Húsz éves a Fény Utcai Piac

Húsz éves a Fény Utcai Piac

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,263
 ehaccp_topbanner3.jpg

Szeptembertől év végéig „szórakoztató központként” is működik majd a Fény Utcai Piac. A 20. születésnap alkalmából szervezett rendezvények részeként lesz arcfestés, óriásbuborék bemutató, retro- és fotókiállítás, és megismétlődik a nagy sikerű jótékonysági akció is.

 

Húsz évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a Fény Utcai Piac, amely a szeptemberben kezdődő és négy hónapon át tartó rendezvénysorozattal köszöni meg látogatói hűségét. Erre az időszakra a piac gyakorta egyfajta „szórakoztató központtá” is alakul, így aki betér, nem csak a megszokott kínálattal és termékekkel találkozhat, hanem számos élményt is szerezhet.

 

Tökfaragás, origami, retro-kiállítás, jótékonysági akció

Arcfestés, csillámtetoválás, lufihajtogató, bűvész, fotó– és retro kiállítás, karikatúra készítés, fotózás szuperhősökkel, és még további programok várják a családokat. Egyes programok napi pár órán át, mások folyamatosan több hétig tartanak, és lehetőség van arra is, hogy a gyerekek interaktív események keretében sajátítsanak el bizonyos ismereteket. Decemberben a Fény Utcai Piacra is jön Mikulás, és a tavaly télen útjára indított jótékonysági akció is folytatódik.

 

 

OPH

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Színes

Cikk ajánló

Tavaszköszöntő Gasztrohét

A tavasz első napsugaraival érkezik a METRO Nagykereskedelem szezonnyitó kulináris kampány…