Főoldal Hírek Színes Húsz éves a Fény Utcai Piac

Húsz éves a Fény Utcai Piac

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,273
 ehaccp_topbanner3.jpg

Szeptembertől év végéig „szórakoztató központként” is működik majd a Fény Utcai Piac. A 20. születésnap alkalmából szervezett rendezvények részeként lesz arcfestés, óriásbuborék bemutató, retro- és fotókiállítás, és megismétlődik a nagy sikerű jótékonysági akció is.

 

Húsz évvel ezelőtt nyitotta meg kapuit a Fény Utcai Piac, amely a szeptemberben kezdődő és négy hónapon át tartó rendezvénysorozattal köszöni meg látogatói hűségét. Erre az időszakra a piac gyakorta egyfajta „szórakoztató központtá” is alakul, így aki betér, nem csak a megszokott kínálattal és termékekkel találkozhat, hanem számos élményt is szerezhet.

 

Tökfaragás, origami, retro-kiállítás, jótékonysági akció

Arcfestés, csillámtetoválás, lufihajtogató, bűvész, fotó– és retro kiállítás, karikatúra készítés, fotózás szuperhősökkel, és még további programok várják a családokat. Egyes programok napi pár órán át, mások folyamatosan több hétig tartanak, és lehetőség van arra is, hogy a gyerekek interaktív események keretében sajátítsanak el bizonyos ismereteket. Decemberben a Fény Utcai Piacra is jön Mikulás, és a tavaly télen útjára indított jótékonysági akció is folytatódik.

 

 

OPH

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Színes

Cikk ajánló

Az Év Friss Húsáru Kereskedője lett a SPAR

A SPAR Magyarország két áruháza is rangos elismerést kapott az Év Boltja 2024 szakmai vers…