Főoldal Hírek Csőposta Huszonkét Tourinform iroda újult meg országszerte

Huszonkét Tourinform iroda újult meg országszerte

3 perc átlagos olvasási idő
0
388
 ehaccp_topbanner3.jpg

A közel 110 tagú Tourinform hálózatból március végéig 22 iroda fejlesztése valósult meg egyenként átlagosan 20,5 millió forint értékű pályázati forrásból – közölte a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) szerdán az MTI-vel.

    Kiemelték: a nyitás után a Tourinform irodák korszerűbb környezetben és több szolgáltatással fogadhatják majd a vendégeket.

    A tavaly júniusban megjelent pályázat keretösszege 450 millió forint volt – ismertette az MTÜ. A támogatásokat a belsőépítészeti megjelenésre, új irodahelyiség kialakítására vagy konténeriroda telepítésére, illetve eszközbeszerzésre lehetett fordítani – részletezték. A pályázat eredményeképpen több helyen kerékpárok, e-rollerek és nordic-walking botok bérbeadásával, audio guide rendszerrel, csomagmegőrzővel, gyereksarokkal és kutyabarát elemekkel bővült a szolgáltatások köre – tette hozzá. A legtöbb helyen az iroda nyitva tartása is bővül, és főszezonban már heti 7 napon várják majd a vendégeket.

    Az MTÜ arra is kitért, hogy a turizmus újraindításában kiemelt szerepe van a Tourinform hálózatnak, amely éves szinten 1,8 millió megkeresést kezel. Ezek az irodák ismerik legjobban Magyarország turisztikai kínálatát, kiemelt szerepük van a desztinációs élménylánc építésében – jegyezték meg a közleményben.

MTI/Pixabay

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Az Országos Étterem Hét közönségdíjasai áprilisban fix áras menüvel várják a vendégeket

Az Országos Étterem Hét vendégei által legjobbnak ítélt 22 étteremben április 15. és 21. k…