Átólzéig Húsvéti töltött kalács Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2018-03-28 1 perc átlagos olvasási idő 0 2,091 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr 25 dkg liszt 4 g szárított élesztő 1 tojás + 1 sárgája a kenéshez 0,25 dl olaj 1 tk cukor 1 tk só 25 dkg kötözött pulykasonka, felkockázva 1 ek tejszínes tormakrém A lisztet elkeverjük a szárított élesztővel, a sóval és a cukorral. Hozzáöntünk 1,25 dl langyos vizet, az olajat, és 1 felvert tojást. Tíz percig dagasztjuk, majd lefedve hagyjuk duplájára kelni. Ha megkelt, téglalap alakúra nyújtjuk, a téglalapot képzeletben hosszában három részre osztjuk. A középső részt megkenjük tormakrémmel, és beterítjük felkockázott sonkával. A két szélső részt pizzavágóval vagy késsel kb. 2 centiméterenként ferdén bevagdaljuk. Az így kapott csíkokat felváltva a középső részre hajtjuk. Megkenjük tojássárgával, és 180 fokon kb. 25 perc alatt megsütjük. Egészséges választás: így vásároljunk pulykasonkát húsvétra!
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Nagy rá az igény, de még mindig kevés álláshirdetés ismerteti a munkabért Szembeszökő kettősség jellemzi a hazai álláshirdetéseket. Egyértelmű trendnek látszik, hogy ahol feltüntetik a fizetést, …
Rekorddal zárt a Gourmet Történetének leglátogatottabb rendezvényét zárta hétvégén az OTP Bank Gourmet Fesztivál. A hazai gasztronómia legnagyobb …