Ajánló Hungarikum lehet a csipetkével készült alföldi marhagulyás Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2016-01-05 42 second read 0 1,167 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Hungarikum lehet a csipetkével készült alföldi marhagulyás A Magyar Gulyás Gasztro-Turisztikai Egyesület kezdeményezte a gulyás felvételét a hungarikumok sorába, valamint a csipetkés marhagulyással pályáznak a Hagyományok-Ízek-Régiók (HÍR) védjegy megszerzésére. Képünk illusztráció! MTI
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Elhunyt Benke László Elhunyt Benke László <gyakran csak Laci bácsi>, többszörös világbajnok magyar mesterszakács és mestercukrász. 1966-ban …
Mit tegyünk a porckopással? 40 év felett sokan ismerik a porckopás miatt jelentkező térdfájdalom érzését. A szinte népbetegségnek …