Ajánló Hungarikum lehet a csipetkével készült alföldi marhagulyás Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2016-01-05 42 second read 0 1,484 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr A kép csak illusztráció! Hungarikum lehet a csipetkével készült alföldi marhagulyás A Magyar Gulyás Gasztro-Turisztikai Egyesület kezdeményezte a gulyás felvételét a hungarikumok sorába, valamint a csipetkés marhagulyással pályáznak a Hagyományok-Ízek-Régiók (HÍR) védjegy megszerzésére. Képünk illusztráció! MTI
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Specialty kávé és kortárs művészet: új kulturális tér nyílt Budapesten Kapolcs hangulatát hozták el a fővárosba Budapest új kulturális helyszínnel gazdagodott, ahol a művészet …
Húsleves cérnametélttel, a mi szánk íze szerint Húsleves cérnametélttel, a mi szánk íze szerint Hozzávalók (4 személyre): 1 kg …