Átólzéig Receptek Gorgonzolás diós céklával töltött csirke Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-11-02 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,332 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Gorgonzolás diós céklával töltött csirke Töltött csirke recept lehet sok, de a jól sikerült ötlet kevés. Hirtelen jött receptem gorgonzolás diós céklával töltött csirke, a nagyon jól sikerültek közé sorolható. Egy próbát megér, nem? Gorgonzolás diós céklával töltött csirke Hozzávalók 4 személyre: 4 csirkecomb 1 nagyobb cékla 20 dkg márványsajt/gorgonzola 10 dkg pirított dió Curry, olaj 1., A csirkecombot kifilézzük. A sütőt 200°C-ra előmelegítjük. 2., A céklát hámozzuk meg és reszeljük egy tálba. A pirított diót törjük össze húsklopfolóval és a morzsolt gorgonzolával együtt keverjük össze a reszelt céklával. Minél diósabb és sajtosabb a massza, annál finomabb lesz. 3., A bőr alatt ujjunkkal csináljunk helyet a tölteléknek. Osszuk el 4 részre és töltsük be a combokat. Forgassuk olajba és szórjuk meg curry porral. Tegyük tűzálló tálba és süssük ropogósra. Jó étvágyat! A recept Stiller Tamás, a www.schef.hu website szerzője tollából származik!
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Kétszer annyi gyerek táborozhat idén Zánkán A zánkai táborhelyen a tavalyihoz képest kétszer annyi gyermeket fogad tavasszal az Erzsébet a …
Ünnepnapok: változások a munkarendben Ünnepnapok: változások a munkarendben A karácsonyi ünnepek miatt az év végén hazánkban munkanap-áthelyezések …