Átólzéig Receptek Gorgonzolás diós céklával töltött csirke Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-11-02 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,753 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Gorgonzolás diós céklával töltött csirke Töltött csirke recept lehet sok, de a jól sikerült ötlet kevés. Hirtelen jött receptem gorgonzolás diós céklával töltött csirke, a nagyon jól sikerültek közé sorolható. Egy próbát megér, nem? Gorgonzolás diós céklával töltött csirke Hozzávalók 4 személyre: 4 csirkecomb 1 nagyobb cékla 20 dkg márványsajt/gorgonzola 10 dkg pirított dió Curry, olaj 1., A csirkecombot kifilézzük. A sütőt 200°C-ra előmelegítjük. 2., A céklát hámozzuk meg és reszeljük egy tálba. A pirított diót törjük össze húsklopfolóval és a morzsolt gorgonzolával együtt keverjük össze a reszelt céklával. Minél diósabb és sajtosabb a massza, annál finomabb lesz. 3., A bőr alatt ujjunkkal csináljunk helyet a tölteléknek. Osszuk el 4 részre és töltsük be a combokat. Forgassuk olajba és szórjuk meg curry porral. Tegyük tűzálló tálba és süssük ropogósra. Jó étvágyat! A recept Stiller Tamás, a www.schef.hu website szerzője tollából származik!
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Egy százalék az Oldalas magazinnak Egy százalék az Oldalas magazinnak Amennyiben érdekli az ingyenes Oldalas magazin, és követi a …
Zúg a füle? Több betegség is okozhatja Zúgás, csengés, ciripelés, duruzsolás – ha tapasztalta már ezeket a hangokat egy csendes szobában …