Átólzéig Receptek Gorgonzolás diós céklával töltött csirke Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-11-02 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,778 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Gorgonzolás diós céklával töltött csirke Töltött csirke recept lehet sok, de a jól sikerült ötlet kevés. Hirtelen jött receptem gorgonzolás diós céklával töltött csirke, a nagyon jól sikerültek közé sorolható. Egy próbát megér, nem? Gorgonzolás diós céklával töltött csirke Hozzávalók 4 személyre: 4 csirkecomb 1 nagyobb cékla 20 dkg márványsajt/gorgonzola 10 dkg pirított dió Curry, olaj 1., A csirkecombot kifilézzük. A sütőt 200°C-ra előmelegítjük. 2., A céklát hámozzuk meg és reszeljük egy tálba. A pirított diót törjük össze húsklopfolóval és a morzsolt gorgonzolával együtt keverjük össze a reszelt céklával. Minél diósabb és sajtosabb a massza, annál finomabb lesz. 3., A bőr alatt ujjunkkal csináljunk helyet a tölteléknek. Osszuk el 4 részre és töltsük be a combokat. Forgassuk olajba és szórjuk meg curry porral. Tegyük tűzálló tálba és süssük ropogósra. Jó étvágyat! A recept Stiller Tamás, a www.schef.hu website szerzője tollából származik!
Elindult a munka a házikertekben: több mint 17 millió színes tasakos vetőmag talál gazdára az idei szezonban
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
AM: a Nagykunsági szilvapálinka uniós oltalmat kapott Az Európai Bizottság hétfői döntésével a „Nagykunsági szilvapálinka” védett elnevezés lett az Európai Unióban …
Vadgazdálkodás: Csökkenteni kell a nagyvadállományt Vadgazdálkodás: Csökkenteni kell a nagyvadállományt Az ország nagyvadállományát csökkenteni kell, mivel a …