Átólzéig Receptek Mogyoróval bundázott csirkemell Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-11-02 1 perc átlagos olvasási idő 0 1,527 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Mogyoróval bundázott csirkemell Mogyoróval bundázott csirkemell Hozzávalók: 1 db csirkemell filé (kb. 250 gramm) 4 evőkanál keményítő 2 tojás 3 maréknyi házi kenyér morzsa 5 dkg törökmogyoró 1., A csirkemellet nagyobb darabokra (nuggets) vágjuk. Keményítőbe, tojásba, majd darált mogyorós morzsába forgatjuk. Kókuszolajban kisütjük. BBQ szósszal egészen kiváló! A recept Stiller Tamás, a www.schef.hu website szerzője tollából származik!
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
A McDonalds bevezeti a vezeték nélküli töltés technológiát A vezeték nélküli töltéssel ellátott berendezések gyártója az Aircharge a 2015-ös CES-en bemutatta a 600 Qi …
XXI. Séfbál – a szakma találkozóhelye Február második szombatján rendezik meg a ma már hatalmas presztízzsel bíró Séfbált, mely huszonegyedszerre …