Átólzéig Receptek Mogyoróval bundázott csirkemell Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-11-02 1 perc átlagos olvasási idő 0 1,855 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Mogyoróval bundázott csirkemell Mogyoróval bundázott csirkemell Hozzávalók: 1 db csirkemell filé (kb. 250 gramm) 4 evőkanál keményítő 2 tojás 3 maréknyi házi kenyér morzsa 5 dkg törökmogyoró 1., A csirkemellet nagyobb darabokra (nuggets) vágjuk. Keményítőbe, tojásba, majd darált mogyorós morzsába forgatjuk. Kókuszolajban kisütjük. BBQ szósszal egészen kiváló! A recept Stiller Tamás, a www.schef.hu website szerzője tollából származik!
Akik megmentik a zaccot – lezárult a Coca-Cola HBC Magyarország és a MATE által a kávézacc visszagyűjtésére kiírt egyetemi pályázat
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Idén is várja a jelentkezőket az Aktív Magyarország Program Idén is folytatódik az Aktív Magyarország program és megjelentek a 2021-es felhívások. Ebben az …
Világjárvány idején számos kihívással néznek szembe a cégek Budapest, 2020. március 14., szombat (MTI) – Egy világjárvány ideje alatt megtörténhet, hogy az …