Főoldal Hírek Átólzéig Mogyoróval bundázott csirkemell

Mogyoróval bundázott csirkemell

1 perc átlagos olvasási idő
0
1,208
 ehaccp_topbanner3.jpg

Mogyoróval bundázott csirkemell

 

Mogyoróval bundázott csirkemell

Hozzávalók:

  • 1 db csirkemell filé (kb. 250 gramm)
  • 4 evőkanál keményítő
  • 2 tojás
  • 3 maréknyi házi kenyér morzsa
  • 5 dkg törökmogyoró

1., A csirkemellet nagyobb darabokra (nuggets) vágjuk. Keményítőbe, tojásba, majd darált mogyorós morzsába forgatjuk. Kókuszolajban kisütjük.

 

BBQ szósszal egészen kiváló!

 

A recept Stiller Tamás, a www.schef.hu website szerzője tollából származik! 

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

AM: idén előbb kezdődött a dinnyeszezon

Fogyasszunk a nyáron minél több magyar dinnyét, mert így a magyar családok megélhetését és…