Átólzéig Receptek Mogyoróval bundázott csirkemell Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-11-02 1 perc átlagos olvasási idő 0 1,893 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Mogyoróval bundázott csirkemell Mogyoróval bundázott csirkemell Hozzávalók: 1 db csirkemell filé (kb. 250 gramm) 4 evőkanál keményítő 2 tojás 3 maréknyi házi kenyér morzsa 5 dkg törökmogyoró 1., A csirkemellet nagyobb darabokra (nuggets) vágjuk. Keményítőbe, tojásba, majd darált mogyorós morzsába forgatjuk. Kókuszolajban kisütjük. BBQ szósszal egészen kiváló! A recept Stiller Tamás, a www.schef.hu website szerzője tollából származik!
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
A magas vérnyomás a leggyakoribb betegség hazánkban A magas vérnyomás a leggyakoribb betegség hazánkban Magyarországon a 8,3 millió felnőtt lakosból …
Az életmód a kulcs az egészséghez Az életmód a kulcs az egészséghez Napjainkban az emberek többsége nem azt az …