Átólzéig Sült kecskesajt, grillezett zöldség salátával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-06-23 2 perc átlagos olvasási idő 0 4,066 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Sült kecskesajt, grillezett zöldség salátával Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg kecskesajt 4 evőkanál olivaolaj 20 dkg kaliforniai paprika 20 dkg póréhagyma 20 dkg paradicsom 30 dkg cukkini 1 ek oregano 50 dkg lilahagyma 3 dl balzsamecet 2 dkg só. 0,01 kg feketebors (őrölt) 1 dl Oliva olaj 1 db narancs leve 2 kanál méz 25 dkg parmezán A feldarabolt zöldségekkel n, vagy felforrósított serpenyőben megsütjük, majd a balzsamecetből, narancsléből, és a mézből álló keverékkel összeforgatjuk. A kecskesajtot felszeleteljük, és forró serpenyőben kevés olajon kisütjük. Itt használhatunk trükköket, mint például, ha belisztezzük, akkor hamarabb megpirul és kevésbé fog a serpenyőhöz tapadni, de mindez csak döntés kérdése, mert jó serpenyőben erre nincsen szükség. A egsült kecskesajtot a gillezett zöldségekre tálaljuk, majd parmezánforgáccsal meghintjük. Ez egy egészséges étel, elég csak a kecskesajt jótékony hatásaira gondolnunk, amely hatását így megőriztük a kíméletes készítés során. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Munkaerő-gondokat is hozhat a nyitás a vendéglátóhelyeknek A kölcsönzés lehet az egyik megoldás a problémáraBudapest, 2021. április 23. – Holnap kinyithatnak …
III. Magyar Gasztronómia napja – Magyarország étele 2024 Szolnok, 2024. április 27., szombat (MTI) – Stratégiai cél a kormányzat számára az ételminőség, …