Főoldal Hírek Átólzéig Fokhagymás, grillezett jércemell, padlizsán roláddal

Fokhagymás, grillezett jércemell, padlizsán roláddal

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,140
 ehaccp_topbanner3.jpg

Fokhagymás, grillezett jércemell, padlizsán roláddal

 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 60 dkg csirkemell
  • 60 dkg padlizsán
  • 0,01 kg feketebors (őrölt),
  • 5 dkg zúzott fokhagyma
  • 0,5 dl extra szűz olíva
  • 1 kis csokor bazsalikom
  • 2 dkg só.

 

A csirkemellet felszeleteljük, majd kisé megütögetjük, ezután sózzuk, fokhagymával bedörzsöljük, és sütésig hűtőben pihentetjük.

Ezután felszeleteljük a padlizsánokat, elősütjük, de ezt éppen csak addig, míg ellágyul. Ezután azokat az apróra vágott bazsalikommal és fokhagymával bedörzsöljük, majd roládnak feltekerjük, és forró serpenyőben, vagy rostlapon készre sütjük. A végén őrölt borssal ízesítjük és egymásra halmozva tálaljuk. Végül ráhelyezzük a szintén roston megsütött fűszerezett csirkemell szeleteket is.

Így egy különleges, ugyanakkor ízletes ételt készítettünk, amely elég egyszerűen elkészíthető. Kóstolják csak meg!

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

A húsfogyasztás veszélyeit vizsgálták

Kapcsolatot talált a rendszeres húsfogyasztás és a nem daganatos betegségek hosszú sora kö…