Átólzéig Receptek Fokhagymás, grillezett jércemell, padlizsán roláddal Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-04-09 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,410 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Fokhagymás, grillezett jércemell, padlizsán roláddal Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg csirkemell 60 dkg padlizsán 0,01 kg feketebors (őrölt), 5 dkg zúzott fokhagyma 0,5 dl extra szűz olíva 1 kis csokor bazsalikom 2 dkg só. A csirkemellet felszeleteljük, majd kisé megütögetjük, ezután sózzuk, fokhagymával bedörzsöljük, és sütésig hűtőben pihentetjük. Ezután felszeleteljük a padlizsánokat, elősütjük, de ezt éppen csak addig, míg ellágyul. Ezután azokat az apróra vágott bazsalikommal és fokhagymával bedörzsöljük, majd roládnak feltekerjük, és forró serpenyőben, vagy rostlapon készre sütjük. A végén őrölt borssal ízesítjük és egymásra halmozva tálaljuk. Végül ráhelyezzük a szintén roston megsütött fűszerezett csirkemell szeleteket is. Így egy különleges, ugyanakkor ízletes ételt készítettünk, amely elég egyszerűen elkészíthető. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Már több mint ezren jelentkeztek a Virágos Magyarországért versenyre Alig egy hónap alatt már több mint ezer nevezés érkezett az idén rendhagyó módon …
Hazai superfoodok: orvosi tanácsok az őszi vitaminraktározáshoz Smoothie recepttelHa tíz éve azt mondja neked valaki, hogy superfood, biztosan nem tudtad volna, …