Átólzéig Padlizsánban sült kecskesajt Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-04-10 1 perc átlagos olvasási idő 0 1,244 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Padlizsánban sült kecskesajt Hozzávalók (4 személyre): 40 dkg kecskesajt 40 dkg padlizsán 0,01 kg feketebors (őrölt), 0,5 dl extra szűz oliva 2 dkg só. A kecskesajtot téglalap alakúra felvágjuk, majd a padlizsánokat felszeleteljük és elősütjük, de ezt éppen csak addig, míg ellágyul. Ezután a kecskesajtot belecsomagoljuk, majd, ha ez megvan, akkor a tócsnihoz hasonlóan forró serpenyőben, vagy rostlapon készre sütjük. A végén örölt borssal ízesítjük és egymásra halmozva tálaljuk. Így egy különleges, ugyanakkor ízletes ételt készítettünk, amely elég egyszerűen elkészíthető. Kiváló meleg előétel lehet. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
A kukták bántalmazása ellen emeltek szót francia séfek (MTI) – Az éttermi konyhákban tapasztalható erőszak ellen emeltek szót francia séfek: felhívásukban arra …
A tésztaevés nem hizlal, hanem egészséges egy új olasz kutatás szerint A tésztaevés nem hizlal, hanem éppen az egészséges testtömegindexszel mutat összefüggést – …