Főoldal Hírek Átólzéig Padlizsánban sült kecskesajt

Padlizsánban sült kecskesajt

1 perc átlagos olvasási idő
0
988
 ehaccp_topbanner3.jpg

Padlizsánban sült kecskesajt

 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 40 dkg kecskesajt
  • 40 dkg padlizsán
  • 0,01 kg feketebors (őrölt),
  • 0,5 dl extra szűz oliva
  • 2 dkg só.

 

A kecskesajtot téglalap alakúra felvágjuk, majd a padlizsánokat felszeleteljük és elősütjük, de ezt éppen csak addig, míg ellágyul. Ezután a kecskesajtot belecsomagoljuk, majd, ha ez megvan, akkor a tócsnihoz hasonlóan forró serpenyőben, vagy rostlapon készre sütjük. A végén örölt borssal ízesítjük és egymásra halmozva tálaljuk.

Így egy különleges, ugyanakkor ízletes ételt készítettünk, amely elég egyszerűen elkészíthető. Kiváló meleg előétel lehet. Kóstolják csak meg!

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Betilthatóvá vált számos egyszer használatos műanyag termék

Az Országgyűlés pénteken felhatalmazást adott a kormánynak, hogy rendeletben tiltson be sz…