Átólzéig Padlizsánban sült kecskesajt Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-04-10 1 perc átlagos olvasási idő 0 1,362 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Padlizsánban sült kecskesajt Hozzávalók (4 személyre): 40 dkg kecskesajt 40 dkg padlizsán 0,01 kg feketebors (őrölt), 0,5 dl extra szűz oliva 2 dkg só. A kecskesajtot téglalap alakúra felvágjuk, majd a padlizsánokat felszeleteljük és elősütjük, de ezt éppen csak addig, míg ellágyul. Ezután a kecskesajtot belecsomagoljuk, majd, ha ez megvan, akkor a tócsnihoz hasonlóan forró serpenyőben, vagy rostlapon készre sütjük. A végén örölt borssal ízesítjük és egymásra halmozva tálaljuk. Így egy különleges, ugyanakkor ízletes ételt készítettünk, amely elég egyszerűen elkészíthető. Kiváló meleg előétel lehet. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Augusztus 20. – Szervezők: minden eddiginél többen csodálták meg élőben Európa legnagyobb tűzijátékát
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Budapesten debütált a legújabb utasszállító Alig egy hónappal a forgalomba állítás után Budapesten mutatkozott be a magyar és a …
Fékevesztetten tör előre a diabétesz az Egészségügyi Világszervezet szerint “Fékevesztetten” tör előre a diabétesz az Egészségügyi Világszervezet szerint A cukorbetegség …