Főoldal Hírek Átólzéig Padlizsánban sült kecskesajt

Padlizsánban sült kecskesajt

1 perc átlagos olvasási idő
0
1,364
 ehaccp_topbanner3.jpg

Padlizsánban sült kecskesajt

 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 40 dkg kecskesajt
  • 40 dkg padlizsán
  • 0,01 kg feketebors (őrölt),
  • 0,5 dl extra szűz oliva
  • 2 dkg só.

 

A kecskesajtot téglalap alakúra felvágjuk, majd a padlizsánokat felszeleteljük és elősütjük, de ezt éppen csak addig, míg ellágyul. Ezután a kecskesajtot belecsomagoljuk, majd, ha ez megvan, akkor a tócsnihoz hasonlóan forró serpenyőben, vagy rostlapon készre sütjük. A végén örölt borssal ízesítjük és egymásra halmozva tálaljuk.

Így egy különleges, ugyanakkor ízletes ételt készítettünk, amely elég egyszerűen elkészíthető. Kiváló meleg előétel lehet. Kóstolják csak meg!

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Magyarország étele 2025 középdöntő: a gasztronómiánk kulturális örökségünk

A gasztronómia kulturális örökségünk, melyet kötelességünk megőrizni, majd átadni azt a jö…