Főoldal Hírek Átólzéig Február 7-től SZÉP-kártyával is fizethetünk a Tescóban

Február 7-től SZÉP-kártyával is fizethetünk a Tescóban

3 perc átlagos olvasási idő
0
435
 ehaccp_topbanner3.jpg

Május 31-ig élelmiszer-vásárlásra is felhasználható a SZÉP-kártya, amellyel már a Tesco áruházakban is fizethetnek a vásárlók.

 Február 7-től valamennyi hazai Tesco áruházban elfogadják fizetőeszközként az OTP, az MKB, valamint a K&H által kibocsátott SZÉP-kártyákat hideg élelmiszer vásárlására. A SZÉP-kártya bármelyik zsebéből, tehát nem csak a vendéglátásról, hanem a szálláshely, illetve a szabadidő alszámláról is vásárolhatók frissáru-termékek (pl. zöldség, gyümölcs, pékáru, hús- és csemegeáru, tejtermékek), mirelitáruk, valamint szárazáru élelmiszerek, az alkohol kivételével.

 A Tesco pénztáros kollégái által üzemeltetett kasszákban a vásárló ugyanabban a tranzakcióban ki tudja fizetni a SZÉP-kártyás és az egyéb termékeket is. Ilyen esetben a SZÉP-kártyával kell először fizetnie. A rendszer ekkor automatikusan elvégzi a termékek kategorizálását és megállapítja, hogy mely termékek vételára egyenlíthető ki SZÉP-kártyával. Egy tranzakción belül csak egyféle SZÉP-kártya-zseb használható. A SZÉP-kártyás fizetést követően a fennmaradó összeget más fizetőeszközzel rendezheti a vásárló.

 Az önkiszolgáló kasszákban és a Scan&Shop szolgáltatás használata esetén várhatóan az indulást 2-3 héttel követően lesz lehetséges a SZÉP-kártyás fizetés.

Sajtóközlemény/Pixabay

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Négy országból 1763 pálinka és párlat

Az Ongai Kulturális Egyesület által szervezett XIII. Quintessence Pálinka- és Párlatversen…