Átólzéig Receptek Faszénen sült csirkecomb, joghurtos kevertsalátával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-06-11 2 perc átlagos olvasási idő 0 860 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Faszénen sült csirkecomb, joghurtos kevertsalátával Hozzávalók (4 személyre): 80 dkg csirkecomb 2 fej lilahagyma 2 evőkanál étolaj 20 dkg paradicsom 1 db kígyóuborka 2 db tv paprika 1 db jégsaláta 3 d joghurt 1 evőkanál mustár 1 evőkanál méz 1 csokor petrezselyem csipet bors só A csirkecombokat kicsontozzuk, a bőrt lehúzzuk róla, majd sózzuk és grillen megsütjük. A bőrt a külső felével kezdjük sütni, lehetőség szerint lesúlyozva, vasalva. Közben elkészítjük a köretet, melyhez a zöldségeket felszeleteljük, és keverőtálba tesszük. Az öntethez a joghurtot egy keverő tálba tesszük, majd mustárral és mézzel elkeverjük, végül sózzuk, és a felvágott zöldségekhez keverjük, petrezselyemmel megszórjuk. Tálaláskor a salátára tesszük a megsütött csirkecombot, rá pedig a ropogósra sütött bőrt tálaljuk. Így egy egyszerű, de kimondottan ízletes ételt készítettünk, mely kellően érdekes ahhoz, hogy meglepje vele vendégeit, ugyanakkor elég egyszerűen elkészíthető. Fogyaszthatják akár hidegen is! Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Mádi bor a legdrágább Trump hoteljében Magasan az eszencia és az aszú vezeti az itallap árát Közel hatszázötven ezer forintba …
Fókák és pingvinek érkeztek a Veszprémi Állatkertbe Fókák és pingvinek érkeztek a Veszprémi Állatkertbe Három borjúfóka és tizenhat …