Ajánló Erasmus plusz olaszországi szakmai gyakorlat oktatóknak Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2016-02-03 3 perc átlagos olvasási idő 0 1,142 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Erasmus + olaszországi szakmai gyakorlat oktatóknak Szeretné fejleszteni szakmai ismereteit, hogy diákjait magasabb színvonalon oktathassa? Szívesen részt venne egy tanulmányúton, ahol kipróbálhatja magát egy elismert olasz séf mellett? A mobilitáson kínálunk: lehetőséget egy ingyenes szakmai továbbképzésre, tanulmányútra gyakorlattal az olasz gasztronómia megismerésének lehetőségét ételkészítési gyakorlatot olasz szakáccsal, aki rendszeresen tart tréningeket szakmai fejlődést, nemzetközi körülmények közötti tapasztalatszerzést 7 napos szakmai tanulmányút (2016. április vagy október) a mobilitás alatt teljes ellátást, szállást, kiutazás és a hazautazás biztosítását olasz – magyar tolmácsok segítik a továbbképzést Europass mobilitási igazolványt a továbbképzésről A mobilitáson kötelessége: részt venni a munkaprogram minden programján a 7 nap alatt a gyakorlatra az előírások szerinti munkaruháról gondoskodni (szakács kabát, szakács nadrág, csúszásmenetes cipő, sapka, konyharuha) szakmai beszámolót készíteni a hazaérkezést követő 30 napon belül, azt megjelentetni saját munkahelye honlapján és megküldeni az MNGSZ számára, saját munkahelyén bemutatót tartani a szakmai út tapasztalatairól, fényképekkel illusztrálva indulásként megjelölt helyen és időpontban megjelenni, mind az oda, mind a visszaút esetén, a csoporttal együtt utazni elektronikus kérdőív kitöltése az Európai Unió által üzemeltetett Mobility Tool felület által generált kérdések alapján, elmulasztása esetén a támogatást a résztvevő köteles megfizetni a napi és hétvégi kérdőívek kitöltése, a továbbképzés értékelése Jelentkezési határidő: 2016. február 15-ig További információ: www.mngsz.eu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Nemzetközi díjat alapítottak a világ egyik legjobb séfjének javaslatára Nemzetközi díjat alapítottak a világ egyik legjobb séfjének javaslatára Fehér Krisztina, az MTI …
Május végén indul a 174. balatoni hajózási szezon A hagyományos húsvéti kezdés helyett pünkösdkor, 2020. május 30-án indítja a Balatoni Hajózási Zrt. …