Ajánló Erasmus plusz olaszországi szakmai gyakorlat oktatóknak Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2016-02-03 3 perc átlagos olvasási idő 0 894 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Erasmus + olaszországi szakmai gyakorlat oktatóknak Szeretné fejleszteni szakmai ismereteit, hogy diákjait magasabb színvonalon oktathassa? Szívesen részt venne egy tanulmányúton, ahol kipróbálhatja magát egy elismert olasz séf mellett? A mobilitáson kínálunk: lehetőséget egy ingyenes szakmai továbbképzésre, tanulmányútra gyakorlattal az olasz gasztronómia megismerésének lehetőségét ételkészítési gyakorlatot olasz szakáccsal, aki rendszeresen tart tréningeket szakmai fejlődést, nemzetközi körülmények közötti tapasztalatszerzést 7 napos szakmai tanulmányút (2016. április vagy október) a mobilitás alatt teljes ellátást, szállást, kiutazás és a hazautazás biztosítását olasz – magyar tolmácsok segítik a továbbképzést Europass mobilitási igazolványt a továbbképzésről A mobilitáson kötelessége: részt venni a munkaprogram minden programján a 7 nap alatt a gyakorlatra az előírások szerinti munkaruháról gondoskodni (szakács kabát, szakács nadrág, csúszásmenetes cipő, sapka, konyharuha) szakmai beszámolót készíteni a hazaérkezést követő 30 napon belül, azt megjelentetni saját munkahelye honlapján és megküldeni az MNGSZ számára, saját munkahelyén bemutatót tartani a szakmai út tapasztalatairól, fényképekkel illusztrálva indulásként megjelölt helyen és időpontban megjelenni, mind az oda, mind a visszaút esetén, a csoporttal együtt utazni elektronikus kérdőív kitöltése az Európai Unió által üzemeltetett Mobility Tool felület által generált kérdések alapján, elmulasztása esetén a támogatást a résztvevő köteles megfizetni a napi és hétvégi kérdőívek kitöltése, a továbbképzés értékelése Jelentkezési határidő: 2016. február 15-ig További információ: www.mngsz.eu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Hétfőn kezdődik a tavaszi Országos Étterem Hét Hétfőtől vasárnapig kedvezményes áron kóstolhatók háromfogásos menüsorok, a magyar éttermek különleges fogásai …
Fenntarthatóság: a vendéglátás jövője Fenntarthatóság: a vendéglátás jövője 2015. március 3-ával új kapu tárul ki a fenntarthatósági …