Színes Elhalasztják a Bocuse d’Or kontinentális selejtezőit is Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2020-03-24 2 perc átlagos olvasási idő 0 525 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr MTI Fotó: Szigetváry Zsolt Budapest, 2020. március 20., péntek (MTI) – A koronavírus-járvány miatt elhalasztják a Bocuse d’Or nemzetközi szakácsverseny eredetileg tavaszra meghirdetett kontinentális selejtezőit. Észak- és Dél-Amerika közös selejtezőjének és a dél-amerikai cukrászok számára kiírt Copa Mayának a perui főváros, Lima május 3-4-én adott volna otthont, ehelyett az új dátum szeptember 25-26. lesz – tájékoztatták a szervezők pénteken az MTI-t. A Bocuse d’Or Europe eredetileg tervezett időpontja május 28-29. lett volna, ezt a selejtezőt szeptember 3-4-én tartják meg Tallinnban. Az ázsiai és óceániai térség selejtezőjét a tervek szerint július 1-én és 2-án rendezik meg a kínai Kantonban. A következő cukrász világbajnokságot 2021. január 24-25-én, míg a Bocuse d’Or világdöntőjét 2021. január 26-27-én tartják meg Lyonban – közölték a szervezők.MTI/ArchívumVilágbajnok borválogatás a kétszeres világbajnoki aranyérmes Thummerer Pincészettől Specialty kávé és kortárs művészet: új kulturális tér nyílt Budapesten A kürtőskalács litván testvére is bemutatkozik az idei Kürtőskalács Fesztiválon Magyar fejlesztés segíthet az invazív ázsiai lódarázs visszaszorításában Szemben az árral – amit az ADHD-s gyerekek szüleinek ritkán mondanak el
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Szörpök a termelőtől – Chef workshop – 2024. március 4. Március 4.-én tartotta meg a soron következő taggyűlését az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete a …
Magyar élelmiszereket népszerűsít a Magyar Turizmus Kamrapolc-programja Magyar élelmiszereket népszerűsít a Magyar Turizmus Kamrapolc-programja (MTI) – Magyar élelmiszereket népszerűsít belföldön …