Átólzéig Nagyon finom sütemény Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2014-10-22 1 perc átlagos olvasási idő 0 1,418 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Nagyon finom sütemény, a meggy és a kókusz nagyon jól összepasszol. Ezeket szerezd be: 40 deka liszt 5 db tojás 20 deka cukor 25 deka margarin 1 csomag sütőpor 1 vaníliás cukor 2 deci tejföl 2 kanál kakaópor meggybefőtt A tetejére: 10 deka kókuszreszelék 10 deka étcsoki 5 deka margarin fél deci olaj 1. Lépés A margarint a kétféle cukorral habosra kikeverem. Egyenként hozzáadom a tojásokat, majd a tejfölt és végül a sütőporos lisztet. 2. Lépés Vajjal kikent, morzsával hintett koszorúformába öntöm, de csak a fele tésztát. Erre rászórom a meggyet. 3. Lépés A maradék tésztába belekeverem a kakaóport és összekeverem. Ezt a csokis masszát a meggy tetejére egyenletesen rásimítom. 4. Lépés 170 fokos sütőben kb 50 percig sütöm.Amikor kihűlt, a tetejére olvasztom a csokoládét és kókuszreszelékkel megszórom.
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Megnyitnak öt budapesti strandfürdőt a hétvégén Öt budapesti strandfürdőt megnyitnak május 30-án, a hatodikat pedig június 15-én – jelentette be …