Főoldal Hírek Kultúra Az életmód és a romantika megy

Az életmód és a romantika megy

8 perc átlagos olvasási idő
0
1,219
 ehaccp_topbanner3.jpg

A Bookline sikerlista első helyén egy kutya reinkarnációját követhetjük lapról lapra, második helyen egy romantikus nyomozásról olvashatunk Danielle Steel tollából, harmadikon pedig Sebestyén Balázs és Tóth Gábor hirdeti az egészséges táplálkozást – olvasható a Bookline közleményében.

Az első helyet szerezte meg az Egy kutya négy élete című könyv, melynek filmváltozata nagy sikerrel fut a mozikban. A Bookline Top50 második helyén egy romantikus regényt találunk, az Egy nemes hölgy hagyatékát. A történetben egy korokon átívelő sztoriba csöppen az olvasó, amelynek középpontjában egy rejtélyes nő és az ő hagyatéka áll.

Harmadik lett Sebestyén Balázs és Bio Gabi, azaz Tóth Gábor táplálkozáskutató könyve. Az itt elhangozott információkat és praktikákat gyűjtötték egybe az E-mentes övezet című kötetben.

Az olvasók újévi fogadalmai a jelek szerint még februárban is kitartottak, előkelő helyet foglalnak el a toplistán az életvezetési tanácsokat összegyűjtő kötetek. Szabó Péter Állj félre a saját utadból! című magánkiadásában a szerző személyes tapasztalatain keresztül, a negyedik helyről meséli el, hogyan küzdhetjük le a boldogságunk útjában álló szokásainkat és szorongásainkat. Marie Kondo világszerte rendkívül sikeres, rendrakási praktikákat bemutató kötetei állandó vendégei a toplistánknak, most nemcsak a nyomatott könyvek, de az e-könyvek között is előkelő helyet vívtak ki maguknak. Kopp Mária és Skrabski Árpád A boldogságkeresés útjai című kötetével nemcsak önmagunkkal kerülhetünk tisztába, hanem a párkapcsolatunkat is új, komolyabb szintre emelhetjük.
Továbbra is sikeresek könyveikkel a tévéből és az online világból ismerős hírességek. Kepes András Libri irodalmi díjra is jelölt Világképe a megjelenése óta szerepel a legkeresettebb könyvek listáján, kontinenseken átívelő történeteivel ezúttal a 12. helyen végzett.

A Bookline e-könyves sikerlistáján ezúttal a szépirodalomé a főszerep. Az Aranypintyet jegyző, az amerikai kortárs irodalom egyik legtitokzatosabb alakja, Donna Tartt, tizenkét év hallgatás után jelentkezett új kötettel. Történetében a tragikus múltú Theo váratlanul New York elitjének a gyűrűjében találja magát, ahol azonban mindvégig idegen és kívülálló marad. Az írói álnévvel dolgozó Elena Ferrantét, a Briliáns barátnőm című regény alkotóját számtalan legenda övezi, valódi kilétére azonban a mai napig nem derült fény. Harmadik a Rókalyuk, a legendás svéd krimiket gazdagító új kötet, melynek főhőse, Erlunder felügyelő, aki sok év után tér vissza gyermekkora színhelyére, hogy fényt derítsen a családja életét gyökeresen felforgató tragédia hátterére – írja a Bookline.

 

OPH/Világgazdaság Kép: Pixabay

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Kultúra

Cikk ajánló

Málna mennyország és az újdonság: Kürtős BEJGLIBON lesz a 4. Kürtőskalács Vigalom fő attrakciója

A mákos és diós bejgliről lehet, hogy először a karácsony jut eszedbe, de mit szólnál, ha …