Főoldal Hírek Átólzéig Adventi piac a közfoglalkoztatásban előállított termékekből

Adventi piac a közfoglalkoztatásban előállított termékekből

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,353
 ehaccp_topbanner3.jpg

A közmunkaprogramban előállított termékeknek szervez kiállítással egybekötött vásárt november 29-én és 30-án, a Csongrád Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya – olvasható a kormányhivatal közleményében.

A közlemény szerint Szegeden, a Rákóczi téri központi épület nagytermében, a megye 6 járásának 26 kiállítója mutatja be és kínálja a közfoglalkoztatás keretében előállított portékákat – köztük az a három is, Apátfalva és Pusztamérges önkormányzata, valamint a Szentesi Hajléktalan Segítő Központ, amely elismerésben és kiemelt támogatásban részesült idén a belügyminiszter döntése értelmében.

Mint írják, a rendezvény látogatói többek között mikulászacskót, illatpárnát, ajándék- és divattáskát, különböző magvakból készült olajat és lisztet, pirospaprikát, batátát, sokféle befőttet, lekvárt, savanyúságot és gyógynövényt, zöldség- és gyümölcslevet, zöldségeket, seprűt, sapkát, sálat, kesztyűt, rongyszőnyeget, asztalterítőt, díszpárnát, házszámtáblát, adventi koszorút, kerámia tárgyakat vásárolhatnak.

A negyedszer megszervezett megyei program célja, hogy a nagyközönség is megismerhesse mindazokat az értékeket, amelyek a közfoglalkoztatás keretében jöttek létre idén a megyében. A megnyitón fellép a Klúg Péter Általános Iskola és Szakiskola siket és nagyothalló diákjaiból álló, Gondolatjel csoportja.A rendezvényt Hoffmann Imre, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára és Juhász Tünde kormánymegbízott nyitja meg, november 29-én.

A vásár november 29-én, és 30-án 10-18 óráig tart nyitva.

 

 

Csongrád Megyei Kormányhivatal/OPH Kép: Csongrád Megyei Kormányhivatal
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Év Fagylaltja verseny 2024

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő Év Fag…