Főoldal Hírek Átólzéig A XXI. Szegedi Borfesztiválról

A XXI. Szegedi Borfesztiválról

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,174
 ehaccp_topbanner3.jpg

A XXI. Szegedi Borfesztiválról

 

11 nap, 120 borász, 200 kézműves, 250 program. A Szeged Napja Ünnepségsorozat a pezsgő szegedi fesztiválnyár nyitórendezvénye. A tíz napos gasztro-kulturális rendezvény a napfény városának legfontosabb ünnepévé nőtte ki magát.

Az ünnepségsorozat keretén belül május 15-én nyitja meg kapuit a XXI. Szegedi Borfesztivál, mely a vidék legnagyobb érdeklődésre számot tartó és a legtöbb borászt felvonultató borünnepe. A Klauzál téri Gasztroudvar idén is a hagyományos magyar ízek kedvelőinek kínál bőséges választékot.

A második hétvégére a Kincs térrel, a Dóm téri kavalkáddal és a Hídivásárral teljesedik ki a belvárosi fesztiválhangulat. A Szegedi Borfesztivál, a Gasztroudvar, a Kincs tér, a Dóm téri kavalkád és a Hídivásár együtt várja a látogatókat.

A szegedi borfesztiválra kitelepülő Nagy Fa-Tál Konyhájának tulajdonosát, Nagy Pál Attilát kérdeztem a vendéglátással kapcsolatban.

 

Attila mivel, milyen különlegességgel készültök a fesztiválra?

Mondhatjuk, hogy azokkal a szerethető jó ízekkel, barátságos kiszolgálással, megfizethető árakkal melyeket már megszokhattak tőlünk az ilyen és hasonló rendezvényeken.

 

A kínálatotokban milyen ételek fognak szerepelni?

Mint mondtam a megszokott ízek. A kizárólagos ízesítésű sült kolbásztól, a házi, immáron híres tócsninkig a szokott ízek megtalálhatóak lesznek a kínálatunkban.

 

Nem tudom kihagyni a kérdést, hogy az étterem beindítása hogyan alakul?

Az elmúlt időszakban számtalan fejlesztést hajtottunk végre, a fűtéskorszerűsítéstől, a légcserélésen át, a konyhamodernizálásig. Így ennek gyümölcsét hamarosan a vendégek is tapasztalhatják majd.

 

Ha jól tudom, immáron zene is van esténként.

Igen jól tudod, a finom ízek mellett a jó hangulat is garantált, hiszen minden este 18:00 órától élőzenével várjuk vendégeinket!

 

Fotó: szegediborfesztival.hu

(X)

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

A MATE növényvédelmi drónpilótái világszínvonalú tudással bírnak

Tizenhat fő végezte el a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, valamint az ABZ Drone Kft…