Főoldal Hírek Átólzéig A XXI. Szegedi Borfesztiválról

A XXI. Szegedi Borfesztiválról

4 perc átlagos olvasási idő
0
588
 ehaccp_topbanner3.jpg

A XXI. Szegedi Borfesztiválról

 

11 nap, 120 borász, 200 kézműves, 250 program. A Szeged Napja Ünnepségsorozat a pezsgő szegedi fesztiválnyár nyitórendezvénye. A tíz napos gasztro-kulturális rendezvény a napfény városának legfontosabb ünnepévé nőtte ki magát.

Az ünnepségsorozat keretén belül május 15-én nyitja meg kapuit a XXI. Szegedi Borfesztivál, mely a vidék legnagyobb érdeklődésre számot tartó és a legtöbb borászt felvonultató borünnepe. A Klauzál téri Gasztroudvar idén is a hagyományos magyar ízek kedvelőinek kínál bőséges választékot.

A második hétvégére a Kincs térrel, a Dóm téri kavalkáddal és a Hídivásárral teljesedik ki a belvárosi fesztiválhangulat. A Szegedi Borfesztivál, a Gasztroudvar, a Kincs tér, a Dóm téri kavalkád és a Hídivásár együtt várja a látogatókat.

A szegedi borfesztiválra kitelepülő Nagy Fa-Tál Konyhájának tulajdonosát, Nagy Pál Attilát kérdeztem a vendéglátással kapcsolatban.

 

Attila mivel, milyen különlegességgel készültök a fesztiválra?

Mondhatjuk, hogy azokkal a szerethető jó ízekkel, barátságos kiszolgálással, megfizethető árakkal melyeket már megszokhattak tőlünk az ilyen és hasonló rendezvényeken.

 

A kínálatotokban milyen ételek fognak szerepelni?

Mint mondtam a megszokott ízek. A kizárólagos ízesítésű sült kolbásztól, a házi, immáron híres tócsninkig a szokott ízek megtalálhatóak lesznek a kínálatunkban.

 

Nem tudom kihagyni a kérdést, hogy az étterem beindítása hogyan alakul?

Az elmúlt időszakban számtalan fejlesztést hajtottunk végre, a fűtéskorszerűsítéstől, a légcserélésen át, a konyhamodernizálásig. Így ennek gyümölcsét hamarosan a vendégek is tapasztalhatják majd.

 

Ha jól tudom, immáron zene is van esténként.

Igen jól tudod, a finom ízek mellett a jó hangulat is garantált, hiszen minden este 18:00 órától élőzenével várjuk vendégeinket!

 

Fotó: szegediborfesztival.hu

(X)

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket admin
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Megjelent az Oldalas magazin 2016. júliusi száma!

Megjelent az Oldalas magazin 2016. júliusi száma!   Ez <mint ahogyan magazinunk ko…