Átólzéig A XXI. Szegedi Borfesztiválról Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-05-12 4 perc átlagos olvasási idő 0 1,109 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr A kép csak illusztráció! A XXI. Szegedi Borfesztiválról 11 nap, 120 borász, 200 kézműves, 250 program. A Szeged Napja Ünnepségsorozat a pezsgő szegedi fesztiválnyár nyitórendezvénye. A tíz napos gasztro-kulturális rendezvény a napfény városának legfontosabb ünnepévé nőtte ki magát. Az ünnepségsorozat keretén belül május 15-én nyitja meg kapuit a XXI. Szegedi Borfesztivál, mely a vidék legnagyobb érdeklődésre számot tartó és a legtöbb borászt felvonultató borünnepe. A Klauzál téri Gasztroudvar idén is a hagyományos magyar ízek kedvelőinek kínál bőséges választékot. A második hétvégére a Kincs térrel, a Dóm téri kavalkáddal és a Hídivásárral teljesedik ki a belvárosi fesztiválhangulat. A Szegedi Borfesztivál, a Gasztroudvar, a Kincs tér, a Dóm téri kavalkád és a Hídivásár együtt várja a látogatókat. A szegedi borfesztiválra kitelepülő Nagy Fa-Tál Konyhájának tulajdonosát, Nagy Pál Attilát kérdeztem a vendéglátással kapcsolatban. Attila mivel, milyen különlegességgel készültök a fesztiválra? Mondhatjuk, hogy azokkal a szerethető jó ízekkel, barátságos kiszolgálással, megfizethető árakkal melyeket már megszokhattak tőlünk az ilyen és hasonló rendezvényeken. A kínálatotokban milyen ételek fognak szerepelni? Mint mondtam a megszokott ízek. A kizárólagos ízesítésű sült kolbásztól, a házi, immáron híres tócsninkig a szokott ízek megtalálhatóak lesznek a kínálatunkban. Nem tudom kihagyni a kérdést, hogy az étterem beindítása hogyan alakul? Az elmúlt időszakban számtalan fejlesztést hajtottunk végre, a fűtéskorszerűsítéstől, a légcserélésen át, a konyhamodernizálásig. Így ennek gyümölcsét hamarosan a vendégek is tapasztalhatják majd. Ha jól tudom, immáron zene is van esténként. Igen jól tudod, a finom ízek mellett a jó hangulat is garantált, hiszen minden este 18:00 órától élőzenével várjuk vendégeinket! Fotó: szegediborfesztival.hu (X)
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Ingyen utazhatnak a gyerekek a balatoni Erzsébet-táborokba Idén először minden táborozó térítésmentesen utazhat vonattal a zánkai Erzsébet-tábori nyaralásra és onnan a …
Gőzölt kacsamáj petrezselymes lilakáposztával Gőzölt kacsamáj petrezselymes lilakáposztával Receptalkotás közben nemcsak új ízek jutnak az eszembe, hanem elkészítési …