Csőposta A Neszmélyi borvidék titkai – esszenciális kisfilmek a Hilltop borászat kulisszatitkaival Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2022-02-22 5 perc átlagos olvasási idő 0 243 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Az egyedi mikroklímájáról és történelmi hagyományairól híres Neszmélyi borvidék egyik legismertebb borászata, a Hilltop borászat alig három évtized alatt hazánk egyik legnagyobb borbirtokává nőtte ki magát. Hogy mi kellett ehhez? Bátorság, frissesség, tapasztalat és minőség. Az alapítók egy személyes hangvételű videósorozat keretében vezetik be a rajongókat a kulisszák mögé.A Hilltop az a márka, amely különlegesen friss, illatos tételeivel hódítja meg a borbarátokat és a kezdő borfogyasztókat egyaránt. Az a minőség, amely külföldön aratta első sikereit, majd új színt hozott a rendszerváltás után egyre izgalmasabbá váló hazai borpalettára. Az a szemléletmód, amely három évtizedes tapasztalatát és a hely szellemét ötvözve formál ízlést és teremt kultúrátMitől lesz egyedi?Az eszményi Neszmély adottságait híven tükröző 9 tagú borcsalád születésének műhelytitkairól és a Hilltop történetéről a nemzetközi elismerésekkel díjazott borászat alapítói, Keresztury Éva és Kamocsay Ákos mesélnek. A hatrészes videósorozat a legfontosabb értékek és minőségek mentén rajzolja meg a márka portréját. Szó esik a BÁTORSÁGról, ami ahhoz kellett, hogy kicsiben kezdve, mégis nagyban gondolkodva meghonosítsák hazánkban a világszemléletet: a FRISSESSÉGet. Megtudhatjuk, hogy miként lehet megőrizni a Hilltop tételek különlegességét adó ILLATOKat, vagyis, hogy lehet átmenteni a szőlő jellegét, sőt lelkét a palackba, majd pohárba.Ízlést formálni szívvel-lélekkelKiderül az is, hogy mindennek az ESSZENCIÁját az a tudatosság adja, amivel mindezt sikerül közelebb hozni a fogyasztókhoz, hiszen a közös nevező megtalálásához egy nyelvet kell beszélni. A Hilltop tehát nemcsak a borválasztásban kíván segíteni, de a borértővé válásban is. A borértő pedig kíváncsi, ezért mindig kicsit a részévé szeretne válni az alkotói folyamatnak. Annak a HARMÓNIÁnak, amit a természettel való együttműködés jelent, és annak a TAPASZTALATnak, amit a borász mondhat magáénak, aki azt is elárulja, hogy – túl az 50. szüreten – mitől érzi magát teljesnek és mit jelent számára a motiváció.Íme, a „kóstolósor”:1.videó: Bátorság 2.videó: Frissesség 3.videó: Illatok 4.videó: Esszencia 5.videó: Harmónia 6.videó: Tapasztalat Sajtóközlemény2024-ben is indul a #vadateszem kampány Láthatatlan ellenség ellen: fájdalommentes biofilmterápia forradalmasítja a fogápolást The House Of Angostura Global Cocktail Challenge 2024/2025 Magyar bajnoka lett az ifjúsági szakács világbajnokságnak Mennyei újdonság: Megnyílik a Kürtős Fondülde a 11. Kürtőskalács Fesztiválon
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Megnyílt az első nemzetközi gasztronómiai biennálé Lyonban Megnyílt az első nemzetközi gasztronómiai biennálé Lyonban Egy 1,7 kilométer hosszúságú …
260 milliárd forintos támogatásból fejlődik a turizmus A kormány a Széchenyi 2020 programban mintegy 480 projekt keretében több mint 260 milliárd …