Főoldal Hírek Átólzéig A Nemzeti Egység Klaszter további taggal bővült!

A Nemzeti Egység Klaszter további taggal bővült!

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,055
 ehaccp_topbanner3.jpg

A Nemzeti Egység Klaszter további taggal bővült!

 

A Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség immáron hivatalosan is csatlakozott Nemzeti Egység Klaszterhez.

A csatlakozási és együttműködési nyilatkozat aláírásának helyszínéül a Stefánia palotát választották a felek, melyhez az ünnepélyes keretet, a meghívott vendégek, a Szövetség közgyűlése, és az egész országból delegált tagság adta.

A rendezvényen többek között jelen volt Zoltai Anna (Nemzeti Élelmiszerlánc- Biztonsági Hivatal), Dr. Török András (Nemzetgazdasági Minisztérium), Körtvélyesi Anikó (Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara) is. De meghívott volt még a Magyar Cukrász Szövetség, valamint a Magyar Pékszövetség Elnökei, valamint a Szövetség régiós elnökei, tagjai.

A ceremóniát Krivács András, az MNGSZ elnöke, és Petrezselyem Adrienn az MNGSZ ügyvezetője konferálta le, valamint szót ejtettek annak munkájáról, eredményeiről, valamint megtartották szokásos éves közgyűlésüket.

A rendezvényen az Oldalas magazinnal szintén stratégiai együttműködést kötött a Magyar Nemzeti gasztronómiai Szövetség, melyben a fő cél, a minél szélesebb körű, és hiteles információáramlás kiépítése.

A Magunk részéről ezúton is kívánok sikeres együttműködést az MNGSZ és Nemzeti Egység Klaszter, valamint az Oldalas magazin között. Köszönjük a bizalmat!

 

Köszönjük a képeket Kolbe Gábor úrnak!

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Petőfi-likőr és Pilvax-szelet készült Bács-Kiskunban

Petőfi 200 Emlékév: a költő kedvenc italából álmodtak meg süteményt A Petőfi 200 Emlékévhe…