Főoldal Hírek Átólzéig A Nemzeti Egység Klaszter további taggal bővült!

A Nemzeti Egység Klaszter további taggal bővült!

3 perc átlagos olvasási idő
0
1,109
 ehaccp_topbanner3.jpg

A Nemzeti Egység Klaszter további taggal bővült!

 

A Magyar Nemzeti Gasztronómia Szövetség immáron hivatalosan is csatlakozott Nemzeti Egység Klaszterhez.

A csatlakozási és együttműködési nyilatkozat aláírásának helyszínéül a Stefánia palotát választották a felek, melyhez az ünnepélyes keretet, a meghívott vendégek, a Szövetség közgyűlése, és az egész országból delegált tagság adta.

A rendezvényen többek között jelen volt Zoltai Anna (Nemzeti Élelmiszerlánc- Biztonsági Hivatal), Dr. Török András (Nemzetgazdasági Minisztérium), Körtvélyesi Anikó (Budapesti Kereskedelmi és Iparkamara) is. De meghívott volt még a Magyar Cukrász Szövetség, valamint a Magyar Pékszövetség Elnökei, valamint a Szövetség régiós elnökei, tagjai.

A ceremóniát Krivács András, az MNGSZ elnöke, és Petrezselyem Adrienn az MNGSZ ügyvezetője konferálta le, valamint szót ejtettek annak munkájáról, eredményeiről, valamint megtartották szokásos éves közgyűlésüket.

A rendezvényen az Oldalas magazinnal szintén stratégiai együttműködést kötött a Magyar Nemzeti gasztronómiai Szövetség, melyben a fő cél, a minél szélesebb körű, és hiteles információáramlás kiépítése.

A Magunk részéről ezúton is kívánok sikeres együttműködést az MNGSZ és Nemzeti Egység Klaszter, valamint az Oldalas magazin között. Köszönjük a bizalmat!

 

Köszönjük a képeket Kolbe Gábor úrnak!

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Már lehet asztalt foglalni az Országos Étterem Hét őszi programjában résztvevő éttermekbe

Szerdától lehet asztalt foglalni az Országos Étterem Hét őszi programjában résztvevő étter…