Átólzéig Receptek Citrusos csirkemell kehely Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-05-31 2 perc átlagos olvasási idő 0 1,519 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Citrusos csirkemell kehely Hozzávalók (4 személyre): 50 dkg csirkemell 2 db citrom 1 marék koriander 2 db lime 4 db paradicsom 1 köteg petrezselyemzöld 0,5 dl balzsamecet 3 evőkanál méz 0,01 kg feketebors (őrölt), 2 dkg só. A csirkemellet felszeleteljük, klopfolás nélkül, sózás után grillen megsütjük. Hagyjuk kihűlni, majd felcsíkozzuk. Közben elkészítjük a köretet, mely adott esetben salátából a zöldségekből és lilahagymából készül. Ezeket megtisztítjuk, majd ujjnyi szeletekre vágva, a balzsamecetes, mézes ecetes salátalével meglocsolva egy kehelybe teszünk. Adunk hozzá szeletekre vágott lime-ot, és apróra vágott petrezselyemzöldet. Végül pedig ráhalmozzuk a csirkemell csíkokat. Így egy egészséges, és könnyű ételt készítettünk, mely rövid elkészítésű idejű és kimondottan finom ételnek számít. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Magyar séfek a WACS Global Chef Challenge világdöntőjén Frissítve: 2016. 9. 30. 11:52 Magyar séfek és cukrászok szerepeltek eredményesen a világdöntőn A …
Új kilátó várja a kirándulókat a Visegrádi-hegységben A Pilisi Parkerdő Zrt. a Prédikálószéken, a Visegrádi-hegység 639 méter magas csúcsán adta át …