Főoldal Hírek Ajánló 2021. évi Gazdasági Évnyitó

2021. évi Gazdasági Évnyitó

3 perc átlagos olvasási idő
0
541
 ehaccp_topbanner3.jpg

Ma kerül megrendezésre a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara a “2021. évi Gazdasági Évnyitó” című rendezvénye – derül ki az MKIK tegnapi közleményből. Az eseményen előadást tart Orbán Viktor miniszterelnök, Varga Mihály pénzügyminiszter és Parragh László, az MKIK elnöke. 

Tisztelt Vállalkozó! Tisztelt Érdeklődő!A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara ezúton tájékoztatja és tisztelettel meghívja Önt az MKIK 2021. évi Gazdasági Évnyitójára, amely a pandémiás helyzetre való tekintettel online kerül megrendezésre.Időpont: 2021. február 04. (csütörtök) 10.00 óra

Így szól az esemény meghívója, ami az előadások pontos témáját nem jelöli meg. A múlt héten Orbán Viktor célzott rá, hogy készen áll a bevetésre egy 6000 milliárd forintos élénkítő csomag, tegnap pedig Parragh László utalt arra, mintha a vendéglátásból dolgozók megsegítése már eldöntött tény lenne. Ez alapján elképzelhető, hogy holnap nagy bejelentésekre kerül sor.

 Az eseményt a közmédián keresztül is figyelemmel lehet kísérni, a Duna World televízió ma, csütörtökön 10 órától élőben közvetíti a kamarai gazdasági évnyitót.

MTI/Pixabay
Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Málna mennyország és az újdonság: Kürtős BEJGLIBON lesz a 4. Kürtőskalács Vigalom fő attrakciója

A mákos és diós bejgliről lehet, hogy először a karácsony jut eszedbe, de mit szólnál, ha …