Főoldal Hírek Ajánló Vendéglátóipari felmérés

Vendéglátóipari felmérés

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,542
 ehaccp_topbanner3.jpg

Vendéglátóipari felmérés

 

Kérdezték már meg a véleményedet a munkáddal kapcsolatban? Ha nem akkor itt a lehetőség, szánj rá 2 percet, és segítsd a munkánkat, hogy érdemben foglalkozhassunk a problémával, vagy, hogy hosszútávon ténylegesen képviselhessük az érdekeidet! Csak 2 perc…

A kérdőív kitöltésére 2016. január 3-a éjfélig van lehetőség. Kérjük segítsd a terjesztést, hogy minél szélesebb körben megválaszolhassák azt. 

 

A Nemzeti Egység Klaszter (NEK), mint a vendéglátóipar ernyőszervezete célul tűzte ki, hogy orvosolja az iparágunkat érintő problémákat. Ehhez a <szinte> teljes szakmai összefogást már megvalósította, mert hisszük, hogy komoly, és átfogó sikereket csak együtt, összefogva fogunk tudni elérni.

Azonban működésünkben a másik legfontosabb célunk, vállalásunk, hogy aki aktív részese kíván lenni a változás kidolgozásának, az hozzá tudjon szólni, vagy részesévé válhasson annak.

Bár majdnem minden sarkalatos problémát egységesen látnak a kollégák, mégis azt gondoljuk, hogy a NEK szakmai álláspontját csak a teljes szakma véleményét ismerve tudjuk kialakítani.
Éppen ezért ezúton is kérünk mindenkit, hogy legyen kedves néhány percet rászánni, és véleményével hozzájárulni a közös álláspont diagnosztizálásához, hogy a problémát megismerve, a valós megoldást is megtalálhassuk arra.

A kérdőív kitöltésére 2016. január 3-a éjfélig van lehetőség. Kérjük segítsd a munkánkat, segítsd a terjesztést, hogy minél szélesebb körben megválaszolhassák azt. 

(A kérdőív anonim, semmilyen személyes adatot nem gyűjt!)

 

Amennyiben a kérdéssor fentebb nem jelenik meg, abban az esetben a következő linkre kattints: 
(a kérdéssor kitöltéséhez google fiók megléte szükséges, amennyiben ilyen nincs, egy rövid regisztrációt követően már működni fog) 

https://docs.google.com/forms/d/1PN6zpB3QmO7MQuU50lU3HcO4rOQMpQcMH0y35QyYdIY/viewform?usp=send_form 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Év Fagylaltja verseny 2024

A Magyar Cukrász Ipartestület 2024-ben is megrendezte a nagy népszerűségnek örvendő Év Fag…