Ajánló Vendéglátóipari felmérés Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-12-18 4 perc átlagos olvasási idő 0 1,555 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Vendéglátóipari felmérés Kérdezték már meg a véleményedet a munkáddal kapcsolatban? Ha nem akkor itt a lehetőség, szánj rá 2 percet, és segítsd a munkánkat, hogy érdemben foglalkozhassunk a problémával, vagy, hogy hosszútávon ténylegesen képviselhessük az érdekeidet! Csak 2 perc… A kérdőív kitöltésére 2016. január 3-a éjfélig van lehetőség. Kérjük segítsd a terjesztést, hogy minél szélesebb körben megválaszolhassák azt. A Nemzeti Egység Klaszter (NEK), mint a vendéglátóipar ernyőszervezete célul tűzte ki, hogy orvosolja az iparágunkat érintő problémákat. Ehhez a <szinte> teljes szakmai összefogást már megvalósította, mert hisszük, hogy komoly, és átfogó sikereket csak együtt, összefogva fogunk tudni elérni. Azonban működésünkben a másik legfontosabb célunk, vállalásunk, hogy aki aktív részese kíván lenni a változás kidolgozásának, az hozzá tudjon szólni, vagy részesévé válhasson annak. Bár majdnem minden sarkalatos problémát egységesen látnak a kollégák, mégis azt gondoljuk, hogy a NEK szakmai álláspontját csak a teljes szakma véleményét ismerve tudjuk kialakítani. Éppen ezért ezúton is kérünk mindenkit, hogy legyen kedves néhány percet rászánni, és véleményével hozzájárulni a közös álláspont diagnosztizálásához, hogy a problémát megismerve, a valós megoldást is megtalálhassuk arra. A kérdőív kitöltésére 2016. január 3-a éjfélig van lehetőség. Kérjük segítsd a munkánkat, segítsd a terjesztést, hogy minél szélesebb körben megválaszolhassák azt. (A kérdőív anonim, semmilyen személyes adatot nem gyűjt!) Betöltés… Amennyiben a kérdéssor fentebb nem jelenik meg, abban az esetben a következő linkre kattints: (a kérdéssor kitöltéséhez google fiók megléte szükséges, amennyiben ilyen nincs, egy rövid regisztrációt követően már működni fog) https://docs.google.com/forms/d/1PN6zpB3QmO7MQuU50lU3HcO4rOQMpQcMH0y35QyYdIY/viewform?usp=send_form
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Magyar Örökség díjat nyert a vácrátóti Nemzeti Botanikus Kert Magyarország legjelentősebb élőnövény-gyűjteménye az MTA Ökológiai Kutatóközpont Ökológiai és Botanikai Intézet vácrátóti Nemzeti Botanikus …
Hogyan előzzük meg a szabadtéri tüzeket? Míg a tél a lakástüzek időszaka, ahogy enyhül az idő, úgy lesznek egyre gyakoribbak …