Főoldal Hírek Ajánló Vendéglátóipari felmérés

Vendéglátóipari felmérés

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,488
 ehaccp_topbanner3.jpg

Vendéglátóipari felmérés

 

Kérdezték már meg a véleményedet a munkáddal kapcsolatban? Ha nem akkor itt a lehetőség, szánj rá 2 percet, és segítsd a munkánkat, hogy érdemben foglalkozhassunk a problémával, vagy, hogy hosszútávon ténylegesen képviselhessük az érdekeidet! Csak 2 perc…

A kérdőív kitöltésére 2016. január 3-a éjfélig van lehetőség. Kérjük segítsd a terjesztést, hogy minél szélesebb körben megválaszolhassák azt. 

 

A Nemzeti Egység Klaszter (NEK), mint a vendéglátóipar ernyőszervezete célul tűzte ki, hogy orvosolja az iparágunkat érintő problémákat. Ehhez a <szinte> teljes szakmai összefogást már megvalósította, mert hisszük, hogy komoly, és átfogó sikereket csak együtt, összefogva fogunk tudni elérni.

Azonban működésünkben a másik legfontosabb célunk, vállalásunk, hogy aki aktív részese kíván lenni a változás kidolgozásának, az hozzá tudjon szólni, vagy részesévé válhasson annak.

Bár majdnem minden sarkalatos problémát egységesen látnak a kollégák, mégis azt gondoljuk, hogy a NEK szakmai álláspontját csak a teljes szakma véleményét ismerve tudjuk kialakítani.
Éppen ezért ezúton is kérünk mindenkit, hogy legyen kedves néhány percet rászánni, és véleményével hozzájárulni a közös álláspont diagnosztizálásához, hogy a problémát megismerve, a valós megoldást is megtalálhassuk arra.

A kérdőív kitöltésére 2016. január 3-a éjfélig van lehetőség. Kérjük segítsd a munkánkat, segítsd a terjesztést, hogy minél szélesebb körben megválaszolhassák azt. 

(A kérdőív anonim, semmilyen személyes adatot nem gyűjt!)

 

Amennyiben a kérdéssor fentebb nem jelenik meg, abban az esetben a következő linkre kattints: 
(a kérdéssor kitöltéséhez google fiók megléte szükséges, amennyiben ilyen nincs, egy rövid regisztrációt követően már működni fog) 

https://docs.google.com/forms/d/1PN6zpB3QmO7MQuU50lU3HcO4rOQMpQcMH0y35QyYdIY/viewform?usp=send_form 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Ajánló

Cikk ajánló

Már lehet asztalt foglalni az Országos Étterem Hét őszi programjában résztvevő éttermekbe

Szerdától lehet asztalt foglalni az Országos Étterem Hét őszi programjában résztvevő étter…