Főoldal Hírek Átólzéig Újabb terasz nyílt a belvárosban

Újabb terasz nyílt a belvárosban

4 perc átlagos olvasási idő
0
1,131
 ehaccp_topbanner3.jpg

Újabb terasz nyílt a belvárosban

 

Megnyílt a Nagy Fa-Tál Konyhájának terasza a Kígyó utcában, Budapest egyik legfrekventáltabb helyén.  Ennek apropóján Nagy Pál Attilával beszélgettem, aki az üzlet tulajdonosa. Íme:

Mikor nyitottátok meg a teraszt?

Március második harmadától, az első jó, napsütéses idő beköszöntével vált elérhető ezen szolgáltatásunk a vendégeink részére.

 

Hogyan fogadták azt az emberek?

Vélhetően a napközbeni felmelegedéssel egyre inkább megtelik majd, mert valljuk be, esténként még jelenleg hideg van, de ennek ellenére már egyre többen vállalkoznak arra, hogy kint foglaljanak helyet.

 

Készültök-e a szezonra más egyéb újítással is?

Igen, a napokban elérhetővé vált a megújult étlapunk, melyet úgy alakítottunk ki, hogy a turisták mellett a hazai vendégek is választékosnak találják.

 

A belvárosi szezontól mit vársz?

Mindenképpen sok turistát, akiknek bemutathatjuk az általunk fontosnak tartott kínálatot, azaz mindazt, ami a hagyományosnak számító konyhánkból csak kikerülhet. Ezen felül persze jó szezont, amely a komplett vendéglátásra rá férne.

A fesztivál vendéglátást is folytatod emellett?

Természetesen azt párhuzamban működtetjük. Igyekszünk az idei évben is minél több helyre eljutni majd. Szerencsére már egyre több visszatérőnk van, és emellett egyre többen keresnek meg minket a jó hírünk alapján.

 

Legközelebb hol találkozhatnak veletek?

Most a Vasúttörténeti parkban megrendezésre kerülő Oldtimerek hétvégéje című rendezvényen leszünk megtalálhatóak, ennek időpontja 2015. április 10-12.

 

Én, a magam részéről ezúton köszönöm, hogy a rendelkezésemre álltál, és kívánom, hogy a szezon úgy sikerüljön, ahogy azt elképzelted.

 

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

MATE oktató-kutató kollégái is részt vettek az V. Tisza-tavi PET Kupán

2023. vége és 2024. márciusa között hét árhullám vonult le a Tiszán, jelentős mennyiségű h…