Átólzéig Újabb terasz nyílt a belvárosban Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-04-04 4 perc átlagos olvasási idő 0 1,145 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Újabb terasz nyílt a belvárosban Megnyílt a Nagy Fa-Tál Konyhájának terasza a Kígyó utcában, Budapest egyik legfrekventáltabb helyén. Ennek apropóján Nagy Pál Attilával beszélgettem, aki az üzlet tulajdonosa. Íme: Mikor nyitottátok meg a teraszt? Március második harmadától, az első jó, napsütéses idő beköszöntével vált elérhető ezen szolgáltatásunk a vendégeink részére. Hogyan fogadták azt az emberek? Vélhetően a napközbeni felmelegedéssel egyre inkább megtelik majd, mert valljuk be, esténként még jelenleg hideg van, de ennek ellenére már egyre többen vállalkoznak arra, hogy kint foglaljanak helyet. Készültök-e a szezonra más egyéb újítással is? Igen, a napokban elérhetővé vált a megújult étlapunk, melyet úgy alakítottunk ki, hogy a turisták mellett a hazai vendégek is választékosnak találják. A belvárosi szezontól mit vársz? Mindenképpen sok turistát, akiknek bemutathatjuk az általunk fontosnak tartott kínálatot, azaz mindazt, ami a hagyományosnak számító konyhánkból csak kikerülhet. Ezen felül persze jó szezont, amely a komplett vendéglátásra rá férne. A fesztivál vendéglátást is folytatod emellett? Természetesen azt párhuzamban működtetjük. Igyekszünk az idei évben is minél több helyre eljutni majd. Szerencsére már egyre több visszatérőnk van, és emellett egyre többen keresnek meg minket a jó hírünk alapján. Legközelebb hol találkozhatnak veletek? Most a Vasúttörténeti parkban megrendezésre kerülő Oldtimerek hétvégéje című rendezvényen leszünk megtalálhatóak, ennek időpontja 2015. április 10-12. Én, a magam részéről ezúton köszönöm, hogy a rendelkezésemre álltál, és kívánom, hogy a szezon úgy sikerüljön, ahogy azt elképzelted.
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Még mindig sok a szemét az erdőkben Az erdőjárók azzal tudnak leginkább hozzájárulni az egészséges erdő fenntartásához, ha mindenki hazaviszi magával …
Magyarország étele 2021: Íme, a nevezett ételek 2021. évben negyedik alkalommal hirdette meg az Étrend Magyar Konyhafőnökök Egyesülete (ÉTREND) a Felcsúti …