Átólzéig Grillezett kecskesajt fényezve, mézes zöldségsalátával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-04-07 2 perc átlagos olvasási idő 0 986 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Grillezett kecskesajt fényezve, mézes zöldségsalátával Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg kecskesajt 20 dkg sárgarépa 10 dkg lilahagyma 0,01 kg feketebors (őrölt) 2 db kínai kel 20 dkg vöröshagyma 1 dl Oliva olaj 1 db édeskömény 2 kanál méz A zöldségeket feldaraboljuk, de egymástól különválasztjuk fajtánként. Serpenyőt melegítünk, amibe beletesszük az olivaolajat, majd a zöldségeket elkészítési idejük szerint. Sózzuk, borsozzuk, majd kevés mézzel átforgatjuk őket, és már tálalhatjuk is. A kecskesajtot felszeleteljük, és forró serpenyőben kevés olajon kisütjük. Itt használhatunk trükköket, mint például, ha belisztezzük, akkor hamarabb megpirul és kevésbé fog a serpenyőhöz tapadni, de mindez csak döntés kérdése, mert jó serpenyőben erre nincsen szükség. Ez egy egészséges étel, elég csak a kecskesajt jótékony hatásaira gondolnunk, amely jótékony hatását így megőriztük a készítés során. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Upfield – Nyári receptinspiráció A nyári szezon beindultával szeretnénk nektek egy kis receptinspirációval kedveskedni az Upfield Professional jóvoltából. …
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Az első szakmai napon túl… 2017. május 11-én került megrendezésre az I.Szakmai nap és Kezünkben a jövő! című konferencia …