Főoldal Hírek Csőposta Új vezérigazgató a METRO Magyarország élén

Új vezérigazgató a METRO Magyarország élén

4 perc átlagos olvasási idő
0
48
 ehaccp_topbanner3.jpg

2024. április 1-jétől Vladimir Gnjidić tölti be a METRO Magyarország vezérigazgatói pozícióját, aki a februárban a METRO Ausztria élére kinevezett Thierry Guillon-Verne-t követi a poszton.

Vladimir Gnjidić 2011 novembere óta dolgozik a METRO csoportnál. Karrierjét a METRO Horvátországnál kezdte, ahol beszerzésért felelős igazgatótanácsi tagként szerzett tapasztalatot, majd kereskedelmi igazgatói pozícióba került. 2019-től a a METRO AG cseh tagvállalatánál, a MAKRO Csehországnál különböző igazgatósági pozíciókat töltött be a kereskedelmi területen, legutóbb az értékesítésért és az üzemeltetésért felelt.

A METRO Magyarország öttagú Igazgatótanácsában két nemzetközi felsővezető foglal immár helyet, mivel március 1. óta Marijana Racic látja el a METRO Magyarország gazdasági igazgatói feladatait. Marijana Racic a METRO Szerbiától érkezett, ahol ugyanezt a pozíciót töltötte be. A METRO Magyarország Igazgatótanácsában Dr. Kápolna Beáta beszerzési igazgató, Kaszás Helga People and Culture igazgató, valamint Tóth-Korom Péter értékesítési és üzemeltetési igazgató foglalnak még helyet.

Az új felsővezetők érkezésével az áruházlánc 2021-ben meghatározott nagykereskedelmi stratégiájának megvalósítása újabb fázisához érkezik.  A magas hatékonyságra koncentráló áruházátalakítások hamarosan lezárulnak, így ezekre az alapokra építve a vállalat a professzionális ügyféligények kielégítésének további felgyorsítására összpontosít, kihasználva többcsatornás szolgáltatásainak egyedülálló erejét.

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Csőposta

Cikk ajánló

Málna mennyország és az újdonság: Kürtős BEJGLIBON lesz a 4. Kürtőskalács Vigalom fő attrakciója

A mákos és diós bejgliről lehet, hogy először a karácsony jut eszedbe, de mit szólnál, ha …