Átólzéig Tejszínes, szalonnás, paprikás tészta Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-04-21 2 perc átlagos olvasási idő 0 17,454 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Tejszínes, szalonnás, paprikás tészta Hozzávalók (4 személyre): 50 dkg széles metélt 35 dkg füstölt, hasaalja, vagy toka szalonna 4 dl tejszín 2 db kaliforniai paprika 10 dkg vöröshagyma 0,01 kg feketebors (őrölt) 2 db paradicsom 1 dl Oliva olaj 15 dkg parmezán sajt 1 csokor snidling A tésztát sós vízben feltesszük főni. Közben elkészítjük a ragut, melyhez összevágjuk csíkokra a szalonnát, valamint kockára a kaliforniai paprikát, vöröshagymát, paradicsomot, és apróra a snidlinget. Ez után a szalonnát lepirítjuk, majd hozzáadjuk a vöröshagymát, mellyel tovább pirítjuk. Rászórjuk a kaliforniai paprikát és a paradicsomot, majd hozzáadjuk a tejszínt. Sózzuk, borsozzuk, kiforraljuk, végül megszórjuk a snidlinggel. Összekeverjük a leszűrt tésztával, és reszelt parmezánnal megszórva tálaljuk. Ez egy mindenki által szerethető, tápláló és könnyen elkészíthető étel, amely kiváló választás lehet, akár gyors vacsoraként, akár vendégváró fogásként is válasszuk azt. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
Már szabadtéri rendezvényeken is kötelező a maszkviselés Péntektől kötelező a maszkviselés a szabadtéri rendezvényeken és a sportrendezvényeken is a Magyar Közlönyben …
Szabadka központjában megnyílt az Öt Kenyér Pékség és Blaha Lujza Cukrászda 2021. szeptember 20-án, néhány hétnyi próbaüzem után hivatalosan is megnyílt a valamikori Zvezda mozi …