Átólzéig Receptek Ropogós csülök, hagymás, pirított burgonyával Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-03-09 2 perc átlagos olvasási idő 0 8,157 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Ropogós csülök, hagymás, pirított burgonyával Hozzávalók (4 személyre): 2 kicsi vagy egy nagy sertéscsülök 1 sárgarépa 1 póréhagyma 1 hagyma 1 csokor petrezselyem 8 gerezd fokhagyma 1 kg burgonya 30 dkg vöröshagyma 1 dl olaj babérlevél Só Bors Rozmaring Elkészítés: A csülköt és a zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk. Egy lábasba két annyi vizet öntünk, hogy a csülköt ellepje, beletesszük a sárgarépát, a póréhagymát, a petrezselymet, a hagymát, a babérlevelet, fokhagymát, megsózzuk és borsozzuk, gyöngyöző forrással főzzük. 1,5-2 óra elteltével a csülköt kivesszük, lecsepegtetjük, és szárazra töröljük. Majd szeleteljük és forró serpenyőben ropogósra sütjük. Közben hájában főtt burgonyát készítünk. A héjában főtt burgonyát felkarikázzuk, majd forró serpenyőben, a felvágott lepirított vöröshagymán, durvára őrölt borssal és rozmaringgal átpirítjuk. A csülköt a pirított burgonyára tálaljuk. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
OKÉS 2015-2016 Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny OKÉS 2015-2016 Országos KözÉtkeztetői Szakácsverseny A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) támogatásával az Étrend …
Megalakult a Vendéglátóipari Szakmai Oktatók Országos Egyesülete Megalakult a Vendéglátóipari Szakmai Oktatók Országos Egyesülete Másfél éves előkészítő munka után, július …