Főoldal Hírek Átólzéig Pesto-s spagetti

Pesto-s spagetti

1 perc átlagos olvasási idő
0
1,105
 ehaccp_topbanner3.jpg

Pesto-s spagetti

 

Hozzávalók (4 személyre):

 

  • 10 dkg fenyőmag
  • 3 marék bazsalikomlevél
  • 1 fej fokhagyma
  • 50 dkg spagetti
  • 2 dl olívaolaj
  • olaj

 

A spagettit sós, olajos vízben kifőzzük. Közben a fenyőmagot serpenyőben megpirítjuk, majd a bazsalikomlevéllel, a tisztított fokhagymával és az olívaolajjal összeturmixoljuk. Ha megfőtt, akkor a tésztát leszűrjük, és a pestóval összekeverjük. Ízlés szerint parmezán sajttal megszórjuk.

 

Így egy jellemzően olasz eredetű ételt készítettünk, amely megállja a helyét, mind a vegetáriánus étrendet követők, mind a hagyományos táplálkozást követők étrendjében.

 

Jó étvágyat kívánunk!

 A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4.

www.nagyfatal.hu

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

A húsfogyasztás veszélyeit vizsgálták

Kapcsolatot talált a rendszeres húsfogyasztás és a nem daganatos betegségek hosszú sora kö…