Átólzéig Pesto-s spagetti Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-05-05 1 perc átlagos olvasási idő 0 1,105 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Pesto-s spagetti Hozzávalók (4 személyre): 10 dkg fenyőmag 3 marék bazsalikomlevél 1 fej fokhagyma 50 dkg spagetti 2 dl olívaolaj só olaj A spagettit sós, olajos vízben kifőzzük. Közben a fenyőmagot serpenyőben megpirítjuk, majd a bazsalikomlevéllel, a tisztított fokhagymával és az olívaolajjal összeturmixoljuk. Ha megfőtt, akkor a tésztát leszűrjük, és a pestóval összekeverjük. Ízlés szerint parmezán sajttal megszórjuk. Így egy jellemzően olasz eredetű ételt készítettünk, amely megállja a helyét, mind a vegetáriánus étrendet követők, mind a hagyományos táplálkozást követők étrendjében. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Június 12-ig lehet pályázni Magyarország logójának és szlogenjének megalkotására A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) pályázatot hirdet Magyarország logójának és szlogenjének megalkotására, a pályázatokat …
Egyre több a sörgyár ,,Értelmes agrárpolitikát csak jó sör mellett lehet csinálni” – idézte köszöntője bevezetőjeként Fazekas Sándor …