Átólzéig Pesto-s spagetti Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-05-05 1 perc átlagos olvasási idő 0 3,061 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Pesto-s spagetti Hozzávalók (4 személyre): 10 dkg fenyőmag 3 marék bazsalikomlevél 1 fej fokhagyma 50 dkg spagetti 2 dl olívaolaj só olaj A spagettit sós, olajos vízben kifőzzük. Közben a fenyőmagot serpenyőben megpirítjuk, majd a bazsalikomlevéllel, a tisztított fokhagymával és az olívaolajjal összeturmixoljuk. Ha megfőtt, akkor a tésztát leszűrjük, és a pestóval összekeverjük. Ízlés szerint parmezán sajttal megszórjuk. Így egy jellemzően olasz eredetű ételt készítettünk, amely megállja a helyét, mind a vegetáriánus étrendet követők, mind a hagyományos táplálkozást követők étrendjében. Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Hrúz Mária konyhájában főzték meg Petőfi kedvenceit Szalkszentmárton fontos helyett foglal el Petőfi életében: apja egy időben itt bérelt vendégfogadót és …
Tökéletes halloween-i vendégváró receptek Ma már hazánkban is egyre jobban elfogadott, hogy október végén az őszi faleveles dekorációk …
MTÜ: a tavalyinál nagyobb lehet a belföldi vendégforgalom Magyarországon a belföldi turizmus fog elsőként helyreállni, a belföldi utazók száma és költésük is magasabb lesz, …
Őszi kirándulás a Magyar Éttermi Mesterek Klubjával Őszi kirándulás a Magyar Éttermi Mesterek Klubjával 2015. szeptember 22-23-án volt a Magyar …