Főoldal Hírek Átólzéig Aranyérmes Magyar ivóvíz a világ legjobb termékei között

Aranyérmes Magyar ivóvíz a világ legjobb termékei között

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,253
 ehaccp_topbanner3.jpg

Aranyérmes Magyar ivóvíz a világ legjobb termékei között

 

Aranyérmes (Gold Award) lett Lisszabonban a Monde Selection versenyen a szénsavas és szénsavmentes panta aqua (szigetközi) víz. 

 

Magyar ivóvíz mérette meg magát nemzetközi színtéren. Közép-Európa egyik legnagyobb és legtisztább ivóvízkészletéből, a szigetközi vízbázisból származó vizet a brüsszeli székhelyű Monde Selection Nemzetközi Minőségügyi Szervezet független, szakmai zsűrije vizsgálta és értékelte. A Mosonmagyaróvár és környékén élő 74.000 fős lakosság ivóvízét – mely ökológiai tisztasága révén semmilyen kezelést nem kap – a helyi önkormányzat tulajdonában álló cég 2010 óta palackozza és forgalmazza kínálóvízként itthon Szigetközi Friss Vízként, külföldön Panta Aqua néven.

 

Az 1961 óta működő Monde Selection minden évben értékeli és díjazza a minőségi termékeket érzékszervi és laboratóriumi vizsgálatok mellett a jogszabályi megfelelés, csomagolás, címkézés, egészség- és környezettudatosság illetve innováció alapján. Idén az ünnepélyes díjátadó gála Lisszabonban, 2015. június 1-jén került megrendezésre. És itt hirdették ki, hogy aranyérmes lett a Szigetközi friss víz, melyhez ezúton gartulálunk!

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Magyarország étele 2023 elődöntő, egy titkos összetevővel

Tizenkét csapat jutott tovább és két tartalékot is megnevezett a zsűri a Magyarország étel…