Főoldal Hírek Átólzéig Aranyérmes Magyar ivóvíz a világ legjobb termékei között

Aranyérmes Magyar ivóvíz a világ legjobb termékei között

2 perc átlagos olvasási idő
0
1,297
 ehaccp_topbanner3.jpg

Aranyérmes Magyar ivóvíz a világ legjobb termékei között

 

Aranyérmes (Gold Award) lett Lisszabonban a Monde Selection versenyen a szénsavas és szénsavmentes panta aqua (szigetközi) víz. 

 

Magyar ivóvíz mérette meg magát nemzetközi színtéren. Közép-Európa egyik legnagyobb és legtisztább ivóvízkészletéből, a szigetközi vízbázisból származó vizet a brüsszeli székhelyű Monde Selection Nemzetközi Minőségügyi Szervezet független, szakmai zsűrije vizsgálta és értékelte. A Mosonmagyaróvár és környékén élő 74.000 fős lakosság ivóvízét – mely ökológiai tisztasága révén semmilyen kezelést nem kap – a helyi önkormányzat tulajdonában álló cég 2010 óta palackozza és forgalmazza kínálóvízként itthon Szigetközi Friss Vízként, külföldön Panta Aqua néven.

 

Az 1961 óta működő Monde Selection minden évben értékeli és díjazza a minőségi termékeket érzékszervi és laboratóriumi vizsgálatok mellett a jogszabályi megfelelés, csomagolás, címkézés, egészség- és környezettudatosság illetve innováció alapján. Idén az ünnepélyes díjátadó gála Lisszabonban, 2015. június 1-jén került megrendezésre. És itt hirdették ki, hogy aranyérmes lett a Szigetközi friss víz, melyhez ezúton gartulálunk!

Töltsön be további kapcsolódó cikkeket
Töltsön be további cikkeket Asztalos István
Töltsön be továbbiakat Átólzéig

Cikk ajánló

Együtt ünneplik idén Debrecenben a város és a költészet napját, valamint a Függetlenségi nyilatkozat évfordulóját

Hármas ünnepre készülnek Debrecenben: április közepén első alkalommal együtt ünneplik meg …