Átólzéig Receptek Önmagával töltött jércemell rolád, pirosra sült zellerrel Szerkesztő : Asztalos István Közzétéve: 2015-01-21 3 perc átlagos olvasási idő 0 1,108 Oszd meg Facebook Oszd meg Twitter Oszd meg Google+ Oszd meg Reddit Oszd meg Pinterest Oszd meg Linkedin Oszd meg Tumblr Önmagával töltött jércemell rolád, pirosra sült zellerrel Hozzávalók (4 személyre): 60 dkg csirkemell 10 dkg dió 10 dkg vöröshagyma 0,01 kg feketebors (őrölt), 4 fej zeller 15 dkg fehér mazsola 3 dkg cukor 2 dkg méz 1 ek keményítő 1 db lime 1,5 dl fehérbor 2 dkg só. A csirkemell felét ledaráljuk, a másik felét felszúrjuk, majd a külön a darálthoz hozzákeverjük a lepirított diót, a megtisztított és kevés olajon lepirított hagymát, sóval, borssal ízesítjük, majd a felszúrt csirkemellbe töltjük. Faszénparázson szép lassan megsütjük. A körethez a zellert megtisztítjuk, majd hasábokra vágjuk, és olajban pirosra sütjük. A raguhoz a fehér szőlőt fehérborba áztatjuk, majd miután kissé feldagadt kiszedjük és karamellizált mézre tesszük. Néhányszor átforgatjuk, majd felöntjük a fehérborral, és hozzáadjuk a cukrot, és a lime levét. Ha összeforr, akkor a keményítőt vízzel kikeverjük, és azzal sűrítjük. Ezután már csak a tálalás van hátra. Egy ízletes, és ínycsiklandozó ételt készítettünk, mely csirkemellből készült, viszont saját húsával van töltve, így egy igazán különleges ételnek minősül. Kóstolják csak meg! Jó étvágyat kívánunk! A recept az étteremben elérhető, megkóstolható. Cím: Nagy Fa-Tál Konyhája, 1052 Budapest Kígyó utca 4. www.nagyfatal.hu
Íme a receptek, amelyekkel Marton Adri a Mikulást várja Adri azt mondja, hogy Mikuláskor ismét előtör belőle a gyermeki énje, így izgatottan, és …
Íme, a legjobb bor-étel párosítások karácsonyra Közeledik a karácsony, ideje összeállítani a vendégváró étlapot! A klasszikus ünnepi fogásokhoz leginkább illő …
Továbbra is sok tévhit terjeng az edzésről és a fogyásról Egyre több ember sportol hazánkban is, legyen szó csapatsportról vagy egyéni tréningről. Ráadásul a …
Megújult a siófoki Bor- és Fröccsfesztivál Július 26-án kezdődik és egészen augusztus 4-éig tart a siófoki Bor- és Fröccsfesztivál, amelyet …